Panserglas & Skærmbeskyttelse til iPhone 6 (S) Plus

Filtrering

Panserglas & Skærmbeskyttelse til iPhone 6 (S) Plus

2 vare(r)

pr. side
Sorter faldende
Tilbud Hærdet Beskyttelsesglas til iPhone 6 Plus / 6s Plus
Se Mere

Hærdet Beskyttelsesglas til iPhone 6 Plus / 6s Plus

Pris: 69,00 DKK

Specialpris: 39,00 DKK

På lager

Se Mere

PanzerGlass til iPhone 6 Plus / 6S Plus / 7 Plus / 8 Plus

289,00 DKK
+10 dages leveringstid

2 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

Skærmbeskyttelse til iPhone 6 Plus / 6S Plus

rengøringsservietter til iphone

Skærmbeskyttelse bør være noget af det første du anskaffer dig til din iPhone 6 (S) Plus! Sammen med et iPhone 6 Plus/ 6S Plus Cover, er et beskyttelsesglas det mest nødvendige iPhone beskyttelse.
Et hærdet glas vil sikre din iPhone imod at få ridser, slag og i værste fald en knust skærm! Det er noget lettere og meget billigere at udskifte med et nyt beskyttelsesglas hvis uheldet er ude, end en helt ny skærm. Vores iPhone 6 (S) Plus hærdet glas efterlader din skærm krystalklar!

Skærmbeskyttelse og rengøring til iPhone 6 (S) Plus

Et panserglas er ikke den eneste form for skærmbeskyttelse til din iPhone. Anskaf dig renseservietter eller skærmrens, for at sikre at din iPhone 6 Plus' skærm er fra af fedtede fingre.

Hvilket slags panserglas skal jeg vælge?

Det kan godt være lidt forvirrende, når man skal vælge mellem de to slags skærmbeskyttelser, vi har. Den ene slags er et Panserglas fra PanzerGlass, og den anden er Hærdet Glas. Hærdet Glas er den billigste løsning, men selvom det er den billigste løsning, går vi ikke på kompromis med kvalitet. Med et Hærdet Glas behøver du ikke at være bange for at tabe din elskede iPhone 6 Plus. Skærmen er nemlig rigtigt godt beskyttet af vores Hærdet Beskyttelsesglas. Du kan også vælge at gå med et Panserglas fra PanzerGlass. PanzerGlass er udviklet af den danske producent med samme navn, PanzerGlass. Her får du et Panserglas af endnu højere kvalitet, og der er derfor her heller ingen grund til bekymring om din skærms sikkerhed. Om du vælger et PanzerGlass eller et Hærdet Glas, så kan du ligemeget hvad være sikker på, at det nok skal holde skærmen på din iPhone 6 Plus beskyttet.