iPhone 11 Panserglas & Skærmbeskyttelse

fdsPanserglas & Skærmbeskyttelse til iPhone 11

Skærmen på iPhone 11 måler hele 6,1" og fordi den er det eneste middel til at betjene smartphonen med, er den også en af de vigtigste ting at beskytte. Det store og fede display gør også at din skærm er ekstra udsat for skrammer og ridser. Har du ingen beskyttelse på din iPhone 11 skal der ikke meget til før displayet går i stykker.

Din iPhone 11 skærm kan gå i stykker ved tab fra helt ned til en halv meters højde og det er derfor utrolig vigtigt at du passer godt på den! Derfor har vi samlet et udvalg af smart skærmbeskyttelse og panserglas til iPhone 11 her på siden. Glasset fungerer som et ekstra lag glas ovenpå skærmen, som tager imod alle de slag, ridser og skrammer, din iPhone 11 ellers ville være blevet påført.

Hvis du taber din telefon med et beskyttelsesglas, vil din skærmbeskyttelse tage slaget! Dit iPhone 11 Panserglas vil gå i stykker og derved beskytte din skærm mod skader. Herefter kan du nemt aftage dit panserglas til iPhone 11 og så er din skærm så god som ny!

Selvom du normalt passer rigtig godt på din telefon, anbefaler vi, at du altid beskytter skærmen med en god skærmbeskyttelse for at minimere risikoen for en knust skærm. Med alle vores skærmbeskyttelser følger to servietter til rengøring af skærmen inden montering, så du kan sikre dig selv den bedst mulige klæbeevne og dermed den mest optimale beskyttelse.

I kataloget ovenfor finder du alt fra et klassisk iPhone 11 panserglas til bagside beskyttelsesglas samt glas til dit kamera. Vælg den form for skærmbeskyttelse der passer bedst til din iPhone, så din telefon har mindst mulig chance for at gå i stykker. Du kan også vælge vores smarte privacy glas der virker nøjagtig som et panserglas, men med indbygget privatlivsbeskyttelse.

For optimal beskyttelse anbefaler vi at du altid påsætter både panserglas og et cover. Leder du efter et nyt iPhone 11 cover så finder du vores store udvalg af flotte og fede covers til iPhone 11 lige HER.