Opladere til Xiaomi Mi 3

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Xiaomi Mi 3 Oplader

Hvis din gamle oplader er gået i stykker eller blevet væk, skal du naturligvis have den erstattet! Uden en lader er der ikke meget ved et elektrisk løbehjul, det er faktisk utrolig træls at køre på uden strøm. Så bliver det bare tungt og træls. Til gengæld flyver man afsted når batteriet er ladt op. En oplader til Xiaomi Mi 3 er helt klart noget af det mest nødvendige du kan få til dit løbehjul. Mange andre former for tilbehør er naturligvis lækkert at have, men uanset hvor fedt dit løbehjul er udsmykket eller hvor vildt udstyret er, får du altså ikke meget ud af det, hvis du ikke kan køre nogle vegne. 

Dette gælder for alle elektriske løbehjul, dette gælder og Xiaomi Mi 3. Du får ikke forfærdelig meget ud af din fede kickscooter hvis den ikke har strøm nok. Løbehjulet har godt nok en god batterikapacitet, og du kan køre hele 30km mellem opladninger. Det betyder også at det ikke er sikkert at du skal lade det hver dag, hvis du ikke kører længere ture. Det kan være en god ide at have et ekstra strømkabel til Xiaomi Mi 3. Især hvis du bruger det hver dag.

Bruger du dit løbehjul til at pendle til og fra arbejde, er en ekstra oplader næsten et must have. Har du en ekstra lader til Xiaomi Mi 3 liggende på arbejde eller med i tasken, kan du være sikker på at du altid har mulighed for at lade dit løbehjul. Der er næsten ikke noget værre end at stige på løbehjulet efter en lang dag og så opdage at der ikke er strøm nok til hele turen hjem. Sørger du for at lade dit løbehjul mens du arbejder eller er i skole, kan du være sikker på at dit Xiaomi Mi 3 altid er klar til hjemturen.

Xiaomi Mi 3 er ufatteligt nemt at oplade, og kræver kun et opladerkabel og en stikkontakt. Hvor lang tid løbehjulet skal lade, kommer selvfølgelig helt an på hvor meget det er brugt, men du kan være helt sikker på at det nok skal nå at få strøm nok til turen hjem hvis det lader en hel arbejdsdag.