Opladere til Xiaomi Mi 1S

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Xiaomi MI M365 (1)
 2. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (1)
 3. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (1)
 4. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Oplader til Xiaomi Mi 1S

Hvis din gamle strømforsyning til Xiaomi Mi 1S er ødelagt eller blevet væk, så finder du en ny her på siden. Ovenfor finder du en oplader til Mi 1S i topkvalitet som nok skal sørge for at levere en masse strøm til dit elektriske løbehjul. Du kan med fordel også have e købe en ekstra Mi 1S strømforsyning, så er kan du have den med dig på alle tidspunkter.

Vi anbefaler altid at du har en Xiaomi Mi 1S oplader med dig på farten, hvis du ved at du skal på en længere tur. Er dit elektriske løbehjul din daglige transport i skole eller på arbejde kan du med fordel også sørge for at lade dit løbehjul når du kommer frem. Har du lidt langt hjem er det bedre at være på den sikre side og komme afsted på et fuldt opladt Xiaomi Mi 1S end at det løber tør for strøm halvvejs. 

Selvom Mi 1S ikke vejer det store, er det stadig meget tungere end et klassisk løbehjul, og har det ikke mere strøm, får du ikke meget ud af det. Det kan være næsten helt umuligt at komme op ad bakken på et tungt elektrisk løbehjul hvis batteriet er fladt, så derfor kan det være en god ide at lade mens du arbejder eller studere, så er det klar til hjemturen når du kommer ud til det.

Find din nye Xiaomi Mi 1s lader her på evermart.dk og vær sikker på at du en oplader til e-løbehjul i topkvalitet der nok skal sørge for at give dit løbehjul en masse strøm så du kan bruge det lige som du vil. Opladeren fylder ikke det store og kan sagtens ligge i en skoletaske eller gemt væk i en skuffe når den ikke lige er i brug. Tag et kig her på siden og find din nye lader så du fortsat kan få noget ud af dit Mi 1S elektriske løbehjul.