Huawei P10 Lite Opladere & kabler

Opladere og kabler til Huawei P10 Lite

Porten på Huawei P10 Lite er den klassiske microUSB-port som du finder på rigtig mange Android-smartphones. Det er smart, da det selvfølgelig betyder, at hvis du har glemt din oplader, kan du altid låne en. Alligevel hvis du mister din oplader eller dit kabel, har vi masser af microUSB-kabler og adaptere på lager, så du kan oplade din Huwaei P10 Lite med din egen oplader. Hvis du blot har mistet kablet eller adapteren, behøver du ikke at købe det samlede opladersæt, da vi også sælger kablerne og adapterne seperat.

På evermart.dk finder du selvfølgelig også andet end simple opladere til din Huawei P10 Lite. Vi har for eksempel en adapter med to USB-porte, så du kan oplade to smartphones - eller andet, der benytter sig af USB-opladning - samtidigt. Vi har også adaptere til bilen, så du kan oplade din Huawei P10 Lite på farten.

Bluetooth-receivers er også i sortimentet, hvilket giver dig muligheden for at afspille musik trådløst fra din Huawei P10 Lite til en højttaler, der ikke er født med bluetooth. Vi har også FM-transmittere, som er perfekte, hvis din bil hverken har AUX-indgang eller bluetooth. FM-transmittere sender din musik fra din Huawei P10 Lite ud som et FM-signal, som du dermed kan opfange på radioen i din bil.