Opladere til Ninebot E22D

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Xiaomi MI M365 (1)
 2. checkmark
  Ninebot E22D (1)
 3. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (1)
 4. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (1)
 5. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Opladere til Ninebot by Segway KickScooter E22D

Er du på udkig efter en ny oplader til din Ninebot E22D? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du den oplader, du skal bruge til dit Ninebot E22D el-løbehjul. Det kan hænde at opladeren bliver væk eller at den måske går i stykker. Opladere holder for evigt og derfor vil de kræve en udskiftning på et tidspunkt. En oplader er dog ikke det sjoveste at bruge penge på, men heldigvis kan du købe en oplader hos os til en lav pris. Gå endelig på opdagelse i kataloget ovenfor og find din nye oplader til en skarp pris! Du kan også gå et skridt tilbage og tage et kig på vores samlede udvalg af tilbehør til Ninebot E22D, hvor du finder et kæmpe udvalg af både reservedele og tilbehør til Ninebot E22D.

Gode & billige opladere til Ninebot E22D el-løbehjul

Hvis din oplader til dit el-løbehjul pludselig begynder at oplade meget sløvt, så er det formentlig på tide at skifte den ud. Du kan som regel hurtigt fornemme om din oplader er ved at stå af, fordi opladningen pludselig tager meget længere tid end det har gjort før. Strøm er blevet en luksus, der er tilgængelig for langt størstedelen af os i dag. Derfor er der i manges øjne heller ikke noget mere frustrerende end at sidde og vente på en opladning, hvis man bare gerne vil på farten. Her på siden finder du en god oplader, der passer til dit Ninebot E22D el-løbehjul, som vil kunne give dig en lynhurtig og stabil opladning af dit el-løbehjul. 

Hvordan ved jeg at min KickScooter er opladt korrekt?

Med vores oplader kan du se på selve opladeren, hvordan det går med opladningen. Opladeren er nemlig udstyret med en lille diode, som lyser, når opladningen er i gang. Den slukker, når dit løbehjul er fuldt opladt. Når du skal oplade din Ninebot E22D, så skal du huske ikke at tilslutte opladeren hvis opladningsporten eller opladerstikket er vådt! Oplad eller brug heller ikke batteriet, hvis det er blevet beskadiget eller udsat for vand/fugt. Når du ikke oplader, så husk også altid at luk opladningsdækslet. 

Kæmpe udvalg af tilbehør til Ninebot E22D hos Evermart.dk

Hvis du er på udkig efter andet til dit el-løbehjul end en ny oplader, så finder ud et kæmpe udvalg af tilbehør til Ninebot E22D her hos os! Vi har nemlig sammensat et kæmpe udvalg af blandt andet reservedele og tilbehør til Ninebot E22D, hvor du kan finde alt lige fra nye dæk til en praktisk taske til dit el-løbehjul. Vi vil gerne tilbyde vores kunder alt det tilbehør, de måtte lede efter, for at få det bedste ud af deres el-løbehjul - og så ovenikøbet tilbyde det til de bedste og laveste priser! Udover nye dæk, tasker m.m., så finder du også et stort udvalg af blandt andet lys og reflekser til Ninebot E22D, så du altid kan holde dig sikker i trafikken, og især når mørket falder på! Man kan hurtigt blive overset i trafikken på et el-løbehjul, hvis man ingen lys eller reflekser har på. Gå endelig på opdagelse i vores udvalg og se om der er mere end bare en oplader, der kan friste til dit el-løbehjul.