Nokia 4.2

  • Nokia 4.2 Covers

    Nokia 4.2 Covers

  • Nokia 4.2 Panserglas & Skærmbeskyttelse

    Nokia 4.2 Panserglas & Skærmbeskyttelse

  • Nokia 4.2 Opladere & Kabler

    Nokia 4.2 Opladere & Kabler

Nokia 4.2Nokia 4.2

Nokia 4.2 er den moderne smartphone til en overkommelig pris. Med en 5,71" TFT touchskærm dækket af lækkert 2.5D glas giver den sin ejer en (X) skærmoplevelse med en 720 x 1520p HD+ opløsning. Telefonens design minder meget om de øvrige smartphones, der findes på markedet, og på den front skiller Nokia 4.2 sig ikke mærkbart ud. Det gør den til gengæld på prisen, der er særdeles konkurrencedygtig og trækker en hel del forbrugere til. 

Selvom nogle smartphones i dag kan stort set det samme som et TV, en computer og et professionelt kamera pakket ind i ét lille lommedevice, er det langt fra et succeskriterie for en ny model. Det er nemlig et mindretal, der efterspørger og desuden har brug for den ekstreme kvalitet, og derfor er der et stort marked for Nokia 4.2. Med Nokia 4.2 kan du tage billeder i 13MP med flot dybdefornemmelse på grund af den lækre dobbeltlinse bagpå. Frontkameraet tager ikke bare spektakulære selfies, men genkender også din ansigtstræk, så du er helt fri for at låse telefonen op før brug.

Nokia 4.2 passer perfekt til en almindelig hverdag, der kan svinge fra rolig til hektisk og fra let til krævende i løbet af minutter. Batteriet har en kapacitet på 3000 mAh, der giver strøm nok til varierende dagligt forbrug, og kører på det effektive Android 9.0 Pie styresystem. 

Foruden en gennemtænkt og -arbejdet indre teknologi, har Nokia 4.2 også funktioner direkte tiltænkt en bedre brugeroplevelse. Eksempelvis kræver det kun ét enkelt tryk at aktivere Google Assistant. Nokia 4.2 er spækket med lækkerier, og vil du gerne optimere din smartphone-oplevelse - eller bare forlænge mobilens levetid med det rigtige beskyttelsesudstyr - så gå på jagt efter det perfekte tilbehør til din Nokia 4.2 her på siden!