Mobvoi TicWatch Tilbehør

1 til 12 af 95

 pr. side

1 til 12 af 95

 pr. side

Mobvoi TicWatch

Mobvoi er et kinesisk elektronikfirma, og de er hovedsageligt kendt for TicWatch og TicPods, som er navnene på deres serier af smartwatches og trådløse headsets. Mobvoi TicWatch er blevet udviklet over mere end fem år i et samarbejde med Google Wear OS, og det er et af de mest solgte Android-brands i hjemlandet. 

TicWatch-urene er ikke populære for ingenting. Først og fremmest har de et elegant og minimalistisk design, og her adskiller de sig fra mange af de grovere sportsure, der findes. Alle ure har to grundlæggende tilstande - Smart Mode og Essential Mode, så man kan sætte nogle af de mere avancerede funktioner i dvale, og dermed spare strøm, når det ikke er nødvendigt at have dem tændt. Derudover er TicWatches spækkede med lækre aktivitetstracker-funktioner og avanceret målingsteknologi. Flere TicWatches er vandtætte helt ned til 50 meter og kan klare en lang række vandaktiviteter, og andre er specifikt designet til dig, der sætter pris på fejlfri intelligent teknologi, der kan forbinde dig på alle tænkelige måder og gøre livet lettere.

Her på siden finder du tilbehør til både TicWatch S2 og TicWatch E2, men også til tidligere modeller som TicWatch Pro og Ticwatch C2. Så tag et kig rundt i kataloget og filtrer din søgning, alt efter hvilket smartwatch, du har.