Minix

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hvorfor en MINIX Android mini PC?MINIX NEO er en serie på 7 forskellige mini PC'er. Vi forhandler naturligvis dem alle, for alle MINIX mini PC'erne har forskellige specifikationer og funktioner, så du er sikker på at kunne finde en mini PC der er skræddersyet til dig.
MINIX NEO seriens styresystem og funktionalitet er blevet rost til skyerne, og Android mini PC'erne er derfor ideele til at forvandle dit tv til et Smart TV. 

Alle de 7 Android mini PC'er har allerede installeret apps som, Google Chrome, Gmail, Google Play Store, Facebook og Youtube og du kan naturligvis, yderligere vælge imellem de 1 million apps, der er at finde i Google Play Store.

minix android mini pc
Smart TV med en en MINIX mini PC.

Det eneste du skal gøre for at forvandle dit tv til et Smart TV, er at tilslutte en af Android mini PC'erne til dit tv's HDMI port, og så er du øjeblikkeligt klar til at udforske en ny verden af liv. 
De syv forskellige Android mini PC'er som du kan vælge imellem fra MINIX er, MINIX NEO G4, MINIX NEO X7, MINIX NEO X5, MINIX NEO X8 4K, MINIX NEO X8H 4K, MINIX NEO X7mini, MINIX NEO X5mini. 
MINIX er enormt brugervenligt og kan håndteres af enhver. Din hjemmeskærm vil være genkendelig med storset alle Android Tablets eller Smartphones. 
Når din Android mini PC er tilsluttet til dit tv har vi hos Medieplaneten.dk et sortiment på noget af det bedste tilbehør til mini PC'er, herimellem trådløse tastature og hukommelseskort. 

mediacenter

Hvad kan din Android mini PC? MINIX mini PC'erne er optimal til brug af diverse streaming tjeneste såsom, Viaplay, HBO og Netflix, så du kan streame dine ynglings serier når det passer dig. 
mini PC'erne understøtter Full HD 1080p og er ikke blot ideel til at streame film og serier på, men også til dig som elsker at spille online spil. MINIX PC'erne understøtter stortset alle spil fra Google Play, heriblandt de populære titler som, Angry Birds og Temple Run 2.
Til den mere passionerede gamer, kan du se frem til en Android Mini PC som giver dig høj grafik og mulighed for at spille de mere intensive spil såsom, Shadowgun, N.O.V.A 3, Modern Combat 4 og Asphalt 8. Mini PC'erne; NEO X8-H, NEO X8, NEO X7mini og NEO X7 er de 4 Android PC'er som giver den absolut bedste spilleoplevelse. 
Med en MINIX NEO Mini PC er du sikret en af de sjoveste og mest levende måder at have et Smart TV på.