MacBook Pro Retina Sleeves

  • MacBook Pro 13" Retina Sleeves

    MacBook Pro 13" Retina Sleeves

  • MacBook Pro 15" Retina Sleeves

    MacBook Pro 15" Retina Sleeves

1 til 12 af 29

 pr. side

1 til 12 af 29

 pr. side

Sleeves til MacBook Pro Retina

retina

MacBook Pro Retina er en utrolig flot MacBook og derfor er det også vigtigt, at den bliver passet godt på. Det har du muligheden for med et af vores sleeves, som alle er lavet af høj kvalitet og sørger for god beskyttelse til din MacBook Pro Retina. Vi har både sleeves til MacBook Pro 13" Retina og MacBook Pro 15" Retina, så du kan være sikker på, at vi har et sleeve, der passer til netop din MacBook. 

Stort udvalg af sleeves

Vores sortiment byder på en lang række af forskellige sleeves, alle i forskellige udforminger, materialer, farver, mønstre og så videre. Om det mest er udseende og design eller høj beskyttelse, du er ude efter, så har vi begge dele.

Vores lædersleeves er utrolig flotte og matcher din MacBook Pro Retina's design utrolig godt. Samtidig giver de den beskyttelse, du har brug for. Hvis det er den højeste beskyttelse, du søger, så vil vi anbefale et nylon eller neopren sleeve, da disse sleeves er rigtig bløde, og derfor tager alle stød, som din MacBook Pro retina skulle få. Ellers er et uld og filt sleeve også en god løsning, da disse sleeves også er bløde, og derfor tager stød udefra.