MacBook Pro 15" Retina Sleeves

1 til 12 af 14

 pr. side

1 til 12 af 14

 pr. side

15Sleeves til MacBook Pro 15" Retina

Den store og flotte MacBook Pro 15" Retina fylder nemt tasken ud, og kan derfor være udsat for mange flere slag udefra. Derfor er et sleeve en perfekt måde at beskytte din MacBook Pro 15" Retina mod slag og skrammer, og på evermart.dk kan du være sikker på også at finde et sleeve, der passer til netop dig og din MacBook Pro 15" Retina.

Vores sortiment byder på sleeves lavet af læder, uld, filt, nylon eller neopren - alle i super høj kvalitet med utrolig god beskyttelse.

Hvis du vælger et sleeve af læder til din MacBook Pro 15" Retina, kan du være sikker på, at der virkelig er blevet fokuseret meget på kvalitet og design. Et lædersleeve går perfekt sammen med din MacBook Pro 15" Retina's flotte design, og du kan samtidigt være sikker på, at beskyttelsen også er i top.

Et filt- og uldsleeve beskytter lidt bedre end et lædersleeve gør, da disse materialer er blødere end læder, og derfor tager bedre imod slag udefra.

Til sidst har vi vores nylon- og neoprensleeves, som giver dig den ultimative beskyttelse. Selvom der er forskel på, hvor meget de forskellige sleeves beskytter, så skal du ikke være i tvivl om, at de allesammen beskytter din MacBook Pro 15" Retina utrolig godt. Tag et kig i vores katalog og find sleevet, der passer til netop dig og din MacBook Pro 15" Retina!