MacBook Pro 13" Retina Sleeves

CoverSleeves til MacBook Pro 13" Retina

Er du ejeren af en MacBook Pro 13" Retina? Så ved du, at det er en utrolig flot MacBook, og det betyder også, at den skal passes godt på. Et sleeve er den perfekte måde at beskytte din MacBook Pro 13" Retina, og her på evermart.dk har vi et stort udvalg af forskellige sleeves, og du finder sikkert ét, der passer til netop dig og din MacBook Pro 13" Retina!

Læder, uld, filt, nylon, neopren... hvad skal jeg vælge?

Materialet er selvfølgelig noget af det vigtigste, man skal tænke over, når man vælger sig et sleeve. Materialet er essensen af sleevet, og derfor skal man ikke bare købe et sleeve uden at have tænkt over, hvilket materiale, der er blevet brugt.

Valget af materiale afhænger selvfølgelig meget af dit behov. Det vil sige, om du mest søger et sleeve, der ser godt ud eller et, der beskytter bedst. Det er selvfølgelig helt op til dig selv, men vi kan hjælpe dig lidt på vej, så du ikke vælger det forkerte sleeve.

Hvis du vælger et lædersleeve til din MacBook Pro 13" Retina, så kan du være sikker på, at der er fokuseret utrolig meget på udseendet og designet af sleevet. Et lædersleeve er den perfekte løsning for dig, der gerne vil have et lækkert sleeve, der matcher din MacBook Pro 13" Retina's flotte design. Hvis du søger endnu mere beskyttelse til din MacBook Pro 13" Retina end et lædersleeve, så er vores sleeves i uld og filt et godt alternativ. Her er der også sat meget fokus på design, men du får samtidigt et blødt sleeve, som tager godt imod alle de stød din MacBook Pro 13" Retina skulle få udefra. Til sidst har vi vores sleeves lavet af neopren eller nylon, som er dem, der giver den bedste beskyttelse. Her er der ikke nær så meget fokus på design og udseende, men mere fokus på det praktiske og beskyttelsesmæssige. Tag et kig i vores katalog og find sleevet, der passer til netop dig og din MacBook Pro 13" Retina.