Macbook Air (A1369 / A1466) Cover

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Forskellen på et Macbook Air Cover og et Sleeve Macbook Air Sleeve

MacBookAirDu har nok både hørt betegnelsen, Macbook Sleeve og Macbook Cover, men hvad er forskellen på de to?
Et Macbook Air Sleeve, er det mest kendte. Mange folk leder efter en form for holder, som deres Macbook kan ligge i når de har den i tasken eller med på farten. Det er det, som man betegner som et Computer Sleeve. Til forskel fra et sleeve, så bliver din Macbook Air permanent beskyttet i et Computer Cover. Et Cover klikkes ganske enkelt fast på din Macbook Air og beskytter imod alle hverdagens ridser og mindre slag. Vi anbefaler at du både køber et Macbook Air Cover og et Sleeve, da det yder optimal beskyttelse. 

Macbook Air Cover - i Læder og HardCase

Et Macbook Air Cover 13" (A1369 / A1466) kan findes i et vælg af materialer. Betegnelserne Hard Case og Hard Shell Cover beskriver de Macbook Air Covers, som er fremstillet i et hårdt materiale (oftest plastik)  Til forskel fra mange andre, så forhandler vi også Macbook Covers i Læder. På samme måde som ved et Hard Case Cover, skal læder coveret permanent fastgøres omkring din Macbook. Et Læder Sleeve er i tykkere materiale og kan derfor yde ligeså god beskyttelse imod slag og bump, som et Computer Sleeve.

OBS: Disse covers passer til MacBook Air 13" (A1369 / A1466) og ikke til de nyere modeller - vi har selvfølgelig også covers til de andre Air versioner her på Evermart.dk