Livestreaming / Youtube udstyrspakker

  • Udstyrspakker til Podcast

    Udstyrspakker til Podcast

  • Udstyrspakker til Youtube

    Udstyrspakker til Youtube

  • Udstyrspakker til Livestreaming / Twitch

    Udstyrspakker til Livestreaming / Twitch

1 til 12 af 13

 pr. side

1 til 12 af 13

 pr. side

Livestreaming / YouTube / Podcast Udstyrspakker Live streaming og YouTube pakker

YouTube, Podcast og Twitch - generelt streaming og live streaming er blevet super populært! Vi har her på siden samlet en masse lækkert udstyr til netop YouTube, Podcast og Twitch. 

Vi har samlet nogen af vores produkter i pakker, for at lave de ultimative udstyrspakker til dig - til en god pris! Udstyrspakkerne er fyldt med lækre produkter, som skal gøre det lettere og sjovere for dig at livestreame, hvad end det er til Youtube, Twitch eller i Podcast format, og højne kvaliteten for dine seere og lyttere!

Når du skal optage podcast er det lyden der er vigtig! I vores udstyrs pakker til podcast vil du derfor finde kvalitets mikrofoner som sikrer dig og dine lyttere end super god lyd. Med en kondensator mikrofon i fremragende kvalitet, behøver du ikke bekymre dig om kvaliteten af din podcast lyd. En kondensator mikrofon har en højere følsomhed end dynamiske mikrofoner og det gør kondensator mikrofonen helt perfekt til podcasting. 

Til YouTube og Twitch er det ikke kun lyden der er vigtig, men også kvaliteten af video optagelsen! Der er ikke særlig mange, der gider kigge på en video uden ordentlig lys eller dårlig kvalitet! I vores udstyrspakker til YouTube og Twitch finder du blandt andet ringlys og softboxes. Et ringlys er særlig praktisk og nemt, og giver dig muligheden for at få et helt optimalt lys i dine streams og videoer. Vores ringlys har tre lys indstillinger: hvidt lys, gult lys og en blanding af hvid og gult lys og kan hver især lyse i ti forskellige lysniveauer. Du finder pakker med komplette fotostudie, hvor du både har mulighed for, at tage super fede billeder og optage fede video. Med en hel hvid elle sort baggrund får du en ensartet baggrund, som er super praktisk til streaming. 

Til både YouTube streaming og Twitch streaming er det mega fedt med en greenscreen! En greenscreen giver dig uendelig mange kreative muligheder og kan gøre dine videoer og streams super spændende og fede at kigge på! Med en greenscreen til Twitch har du mulighed for, at lave et professionelt streaming setup, hvor du kan skære baggrunden fra, så du kan indsætte det i hjørnet af dit gameplay. 

Alle de fede produkter og udstyrspakker til YouTube, Twitch og Podcast finder du katagorierne herovenover. Klik dig derfor endelig ind i de forskellige katagorier, alt efter om du er den nye YouTube stjerne, gamer eller podcaster.