Landing Pads / Landingspladser til DJI Mini 2

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  DJI Mavic Pro (2)
 2. checkmark
  DJI Mavic 2 Zoom (2)
 3. checkmark
  DJI Mavic Mini (2)
 4. checkmark
  DJI Mini 2 (2)
 5. checkmark
  DJI Mavic 2 Pro (2)
 6. checkmark
  DJI Mavic Air 2 (2)
 7. checkmark
  DJI Mavic Air (2)
 8. checkmark
  DJI Mini 3 Pro (2)
 9. checkmark
  DJI Mini 3 (2)
 10. checkmark
  DJI Phantom 2 (1)
 11. checkmark
  DJI Phantom 3 (1)
 12. checkmark
  DJI Phantom 4 (1)
 13. checkmark
  DJI Spark (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (1)
 2. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Landing Pads / Landingspladser til DJI Mini 2

DJI Mini 2 er en fantastisk moderne drone, som helt selv kan finde ud af at lette og lande. Du kan dog hjælpe den godt på vej ved at give den et farverigt og beskyttende landing pad, som den kan sigte efter, når den skal igangsætte sin automatiske landingsproces. Din drone har meget nemmere ved at lande, når den kan se, præcist hvor den skal lande - og dette løser et af vores mange gode og billige landing pads til DJI Mini 2. Du finder dem alle sammen i varekataloget ovenfor, så hvis du er på udkig efter en landingsplads til din DJI Mini 2, så er du kommet til det helt rette sted; du scroller bare opad herfra og kigger igennem produktkataloget, som bugner med gode tilbud og skarpe priser på landing pads til DJI Mini 2.

Alle vores landing pads til DJI Mini 2 er i høj kvalitet, da vi har gjort os meget umage med at udvælge dem. De er ligeledes meget billige, fordi vi har valgt at sætte priserne rigtig lavt, så du får allermest værdi for pengene, når du køber et landing pad til din DJI Mini 2 her på Evermart.dk. Vi elsker høj kvalitet til lave priser!

Beskyt kameraet og propellerne med et landing pad

Udover at give din DJI Mini 2 drone bedre muligheder for at lande, så beskytter dit landing pad også din drone fra at tage skade af omgivelserne. Skal din DJI Mini 2 for eksempel lande i sand, grus eller i højt græs, så er den i overhængende fare for at tage skade, hvis ikke du har et godt og beskyttende landing pad, som den kan lande på. Når din drone lander, så kan der nemlig hvirvle skidt og snavs op, som kan ødelægge både kameraet og propellerne - og særligt kameraet er dyrt at skifte ud, hvis det går i stykker, så et landing pad er økonomisk set rigtig godt givet ud.

Med et landing pad kan din DJI Mini 2 vitterligt landet overalt. Det bliver fuldstændig underordnet, om den skal lande på græs, beton, asfalt eller sand - når bare du lægger dit landing pad ud, så skal dronen nok klare resten. Og du kan være helt sikker på, at den ikke går i stykker eller får trælse ridser på kameraet!

Alt udstyr til DJI Mini 2

Vi har også Tilbehør & Reservedele til DJI Mini 2, Propeller til DJI Mini 2 & SD-kort til DJI Mini 2.

Bestil dit landing pad i dag og lav sikre landinger allerede i morgen

Vi tilbyder Danmarks hurtigste levering, så hvis du i check-out’en vælger vores ultrahurtige dag-til-dag-levering, så pakker og sender vi dit landing pad med det samme, så du allerede kan tage det i brug i morgen. Der er intet værre end at bestille sit nye droneudstyr online og så vente i dage- eller ugevis på at modtage det; på Evermart.dk får du lynhurtig ekspedition hver eneste gang, og hvis noget mod forventning skulle vise sig at være i uorden, så kontakter du selvfølgelig bare vores søde support-tetam på [email protected], og så vil de selvfølgelig hjælpe dig videre!

Hvis du gerne vil spare penge på din ordre, så kan du altid vælge gratis fragt, når du handler droneudstyr (og alt andet udstyr) her på Evermart.dk. Du skal dog være opmærksom på, at leveringstiden er længere, hvis du vælger gratis fragt. Der er i øvrigt ingen minimumsgrænse for ordreværdi ift. at kvalificere sig til fri fragt.

Vi har uden at tøve Danmarks bedste leveringsservice, så hvis du skal have et landing pad eller andet billigt udstyr til din DJI Mini 2, så skal du selvfølgelig købe det her på Evermart.dk. Vi er din foretrukne forhandler af billigt droneudstyr, -reservedele og -gejl!