Ladekabler til Elbil / Plug-In Hybrid

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (15)
Farve
  1. checkmark
    Sort (15)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

På udkig efter et nyt eller et ekstra type 2 ladekabel til elbil eller plug-in hybrid? 

Fremtidens transport er elektrisk, og med en elbil eller plug-in hybrid kan du bidrage til en grønnere fremtid. Men for at holde dit køretøj kørende, skal du bruge et pålideligt og alsidigt ladekabel. Vores lader til elbil er designet til at give en hurtig og stabil opladning. Vi har samlet et udvalg af budgetvenlige ladekabler, sål du nemt kan oplade din elbil eller plug-in hybrid derhjemme eller på farten. Vores ladere passer til en række forskellige bilmærker, heriblandt Tesla, Ford, VW, Skoda, Polestar, Hyundai og mange flere. 

Med en 3-faset tilslutning på 20A kan du oplade din bil rigtig hurtigt, takket være den nominelle spænding på 440V (AC). Ladekablerne er særdeles robuste, overløbssikre og har sølvbelagte kontakter, der garanterer en lang levetid. Koblingen på køretøjssiden har også en smart dækhætte, der beskytter mod indtrængning af støv, snavs og vand mellem opladningerne.

Vores ladere er lette at håndtere takket være en lav vægt og kan gemmes væk for at spare plads. Det er også kompatibelt med europæiske køretøjer og ladestationer samt med CCS tilslutninger (Combo 2). Type 2 stikket er standarden for AC-ladning i Europa og er blevet vedtaget af de fleste bilproducenter som standard stik til deres elbiler og plug-in hybrider. Det er vigtigt at have det rigtige ladekabel, der passer til dit køretøj, for at sikre en optimal og sikker opladning. Med vores Type 2 ladekabler kan du være sikker på, at du får den bedste kvalitet og kompatibilitet med de fleste elbiler og plug-in hybrider.