Jagt- og Vildtkamera til Simkort

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    GPS (1)
  2. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Jagt- og Vildtkamera til Simkort

En stor del af de jagtkameraer, der findes, har en port til simkort, så du kan koble kameraet til din telefon og styre det direkte derfra. Selvom kameraerne er designet med indbygget Motion Detection for at de selv kan registrere aktivitet, kan du have specielle ønsker til de produkter, der kommer ud. Med mobilen kan du sende kommandoer via sms-koder, når der er chance for vigtige optagelser, og du kan få dem leveret til telefonen i en MMS-besked i løbet af sekunder. Med SMS-kontrol funktionen kan du også ændre indstillingerne og sensorenes følsomhed alt efter behov, og du kan tilføje modtagere til kameraets kontaktliste, så dine venner også modtager billeder og videooptagelser, når du beder om det. 

Med et jagtkamera til simkort kan du betjene kameraet på afstand, mens du selv holder øje med, om der er aktivitet fra de dyr, du overvåger. Flere jagtkameraer kan også livestreame, så du slet ikke behøver være i nærheden af dit kamera for at vide, om du skal sende en kommando eller ej. Du kan nemlig holde øje med billedet direkte på din smartphone eller computerskærm løbende, og så kan du eksempelvis bede kameraet tage et stillbillede midt i videooptagelsen. 

Find dit nye jagt- og vildtkamera i vores udvalg af kvalitets kameraer med plads til simkort, og nyd de mange muligheder for kontrol, det åbner for!

Sådan virker Simkort funktion:

Hvis du vil have dit Jagtkamera til at virke med SMS og MMS funktion skal du anskaffe dig et simkort. Ofte er det lettest at kontakte din nuværende teleudbyder og bede om et ekstra simkort til dit abbonnement eller et esktra billigt simkort med lav månedlig ydelse. I manualen til kameraet er opsætningen af simkortet let beskrevet, og du skal blot være opmærksom på at kameraet er kompatibel med det simkort du anskaffer dig. Nogle kamera benytter det ældre 2G netværk du skal derfor tjekke med din simkortsudbyder at dette understøttes. Kameraer der benytter 3G og 4G vil være kompatible med langt de fleste almindelige simkort.  

Jagtkameraet kan selvfølgelig også bruges uden simkort.