iPhone 6 Plus ReparationsPakke

Passer til: iPhone 6 Plus

Fra: 369,00 DKK

Til: 505,00 DKK

369 DKK
Med gratis levering
369 DKK

På lager

I denne iPhone 6 Plus Reparationspakke får du alt det vigtigste du skal bruge til reparation af iPhone 6 Plus. Pakken indeholder en skærm, et batteri og tape hertil, et hærdet beskyttelsesglas samt værktøj til det hele. Med en samlet pakke er du sikker på at du får det hele med, samt at alle dele passer til den rigtige telefon. Der er vedhæftet to separate videoer til hvordan du udskifter henholdsvis batteri og skærm på din iPhone 6 Plus, du skal selvfølgelig ikke åbne din telefon og lukke den igen, så vi anbefaler at du tager skærmen af, udskifter batteriet og så monterer den nye skærm. 


Det hærdede beskyttelsesglas dækker udelukkende den plane flade af skærmen, og slutter derfor ved begyndelsen af skærmens krumning, eller 1-2 millimeter fra skærmkanten.


Montering er på eget ansvar, og alle skader som følger af forkert håndtering, brug og montering dækkes ikke af Evermart A/S. Vi anbefaler desuden at inspicere produktet grundigt før montering. Efter montering af skærmen anbefales det at lave et hard-reset og evt. til- og frakoble batteriet for at genstarte telefonen.


OBS: HUSK AT VÆLGE HVILKEN FARVE IPHONE 6 PLUS SKÆRM DU SKAL HAVE MED I PAKKEN

Pakken indeholder:

1x iPhone 6 Plus ReparationsPakke bestående af:

  • 1x iPhone 6 Plus skærm i sort eller hvid
  • 1x Panserglas til iPhone 6 Plus
  • 1x Batteri til iPhone 6 Plus
  • 1x Tape til iPhone 6 Plus batteri 
  • 1x Værktøj til iPhone

Passer til:

iPhone 6 Plus

Har du et spørgsmål til produktet?

Er skærm OEM?
3