iPhone 6 / 6S Panserglas & Skærmbeskyttelse

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iPhone 6 (3)
 2. checkmark
  iPhone 6s (3)
 3. checkmark
  iPhone 7 (1)
 4. checkmark
  iPhone 8  (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (2)
 2. checkmark
  Grå (1)
 3. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Panserglas & Skærmbeskyttelse til iPhone 6 / 6S

panserglas til iphone 6/6s

I daglig tale hedder det bare panserglas, men der findes faktisk flere forskellige måder at beskytte skærmen på din iPhone 6 / 6S. Panserglasset er ultra et tyndt (0.3mm) hærdet beskyttelsesglas, der skåret til at passe på din mobilskærm. Under fremstillingen forstærkes det, så det til slut er omkring 9 gange så hårdført som almindeligt glas. Beskyttelsesglasset beskytter din telefon mod ridser, slag og i værste tilfælde en knust skærm. Vores beskyttelsesglas passer både til iPhone 6 og 6S, da de to skærme er lige store og helt ens udenpå.

Du kan også vælge at bruge en stærk beskyttelsesfilm i stedet. Når du skal finde den rigtige skærmbeskyttelse, er det langt hen ad vejen et spørgsmål om temperament. Beskyttelsesfilmen kan ikke på samme måde modstå slag som et panserglas kan, men det beskytter til gengæld mod hverdagens ridser og småskrammer. Uanset hvilken type skærmbeskyttelse, du foretrækker, er det en fordel at kombinere det med et cover til bagsiden, så du er beskyttet både foran og bagved.

Skal jeg vælge hærdet beskyttelsesglas eller PanzerGlass?

Som det ses i kataloget lige ovenover, eksisterer der to slags beskyttelsesglas på vores side. Det kan for mange forårsage en del forvirring, men bare rolig - det er egentligt meget simpelt. Vælger du et Panserglas fra PanzerGlass, får du et topkvalitets dansk-produceret panserglas fra den danske producent af samme navn, PanzerGlass. Her får du den ultimative skærmbeskyttelse til din iPhone 6 / 6S, og du kan trygt tage din iPhone 6 / 6S med dig overalt uden at bekymre dig om sikkerheden for din skærm. Du kan i stedet for et PanzerGlass vælge et Hærdet Glas. Et hærdet glas er billigere, men stadig utroligt stærkt, og det skal nok holde ridser og skrammer langt væk fra skærmen på din iPhone 6 / 6S.