iPad mini opladere & kabler

8 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

8 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

Sådan forbinder du iPad til TVipad til hdmi tv adapter

Vil du kunne se netflix fra din iPad, op på dit tv? Du behøver ikke et smart TV, for at få netflix på storskærm! Brug vores iPad HDMI kabel til TV og dubler din iPads skærmbillede op på tv'et, på et øjeblik. 
Kablet er hele 1.8 meter langt, så du uden problem kan ligge iPad'en på sofabordet, selvom den er tilsluttet dit tv. Denne løsning passer til iPad 1,2,3 med det "brede" stik (30 pin) 

Har du en iPad 4, Air eller mini, skal du bruge vores iPad Digital AV HDMI Adapter til TV, som istedet har det smalle stik. (8 pin) Denne Lightning iPad HDMI til TV Adapter har en HDMI port og der kan tilsluttes et HDMI kabel på op til 5 meter. 

Tilslut iPad til skærm

Foruden dit TV, kan du tilslutte din iPad til en ekstern skærm. Skal du bruge din iPad på arbejde, skolerelateret eller til en vigtig fremvisning? De fleste eksterne skærme har en HDMI- eller en VGA port.

Har skærmen en HDMI-port, kan du bruge den samme adapter, som er nævnt ovenfor, til TV. Skal du istedet tilslutte din iPad til en skærm med VGA, kan du bruges vores iPad til VGA adapter. Efter tilslutning kan du dublere skærmbilledet og spejle dine billeder, filer eller videoer.