Hundelegetøj

  • Hundelegetøj til Godbidder

    Hundelegetøj til Godbidder

  • Bolde til Hunde

    Bolde til Hunde

  • Hundelegetøj m. Reb

    Hundelegetøj m. Reb

  • Hundelegetøj m. Lyd

    Hundelegetøj m. Lyd

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Hund (13)
  2. checkmark
    Kat (5)
Farve
  1. checkmark
    Blå (2)
  2. checkmark
    Brun (1)
  3. checkmark
    Lysegrå (1)
  4. checkmark
    Blå / Grøn (1)
  5. checkmark
    Pink (1)
  6. checkmark
    Rød (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Legetøj til Hund

Hundelegetøj - Stort udvalg til store og små hunde

Hunden er, som alle ved, menneskets bedste ven. Og ens bedste venner skal naturligvis mærke at man holder af dem - og hvilken bedre måde at vise det på end at give dem gaver, som de vil elske? Ens hund fortjener det bedste legetøj, den kunne ønske sig og det er lige præcis hvad du kan finde i dette katalog her på siden. Det er ikke altid lige nemt at finde det rette hundelegetøj. Udvalget er oftest større end man lige kan overskue, især hvis det er første gang og man står med en hundehvalp. Uanset om din hund er hvalp eller voksen, så har vi legetøj, der passer til alle størrelser og aldre. 

Hundelegetøj fås i mange forskellige varianter. De to mest forskellige slags legetøj til hunde, er legetøj, som hunden selv kan lege med eller legetøj, som kræver din involvering som ejer. Én af de mest populære lege, man kan lave med sin hund, er apport og kast. Til den leg finder du i vores katalog et stort udvalg af forskellige bolde, ringe og torve, som dig og din hund vil få stor glæde af. Når det kommer til legetøj, som din hund selv skal kunne lege med, er pivedyr det perfekte legetøj her. Din hund vil uden tvivl blive ved med at bide i pivedyret for at få det til at stoppe, hvilket garanterer en stimulans i lang tid. Hvis du gerne vil træne din hunds kognitive evner, kan du give den aktivitetslegetøj, hvor den selv skal i gang med at tænke for til sidst at blive belønnet med en godbid. Tag endelig et kig i vores spændende katalog og find legetøjet til netop dig og din hund!

Kæmpe udvalg af spændende og sjove bolde til hunde 

Hvis du leder efter noget spændende og sjovt legetøj til din hund, som kan aktivere den i flere timer, så finder du det her på siden. Vi har sammensat et stort blandet udvalg, så der er noget til alle hunde i alle størrelser og aldre. Det er meget forskellige hvordan hver hund bliver aktiveret, og hvad hunden finder interessant. Derfor er det en god idé at prøve lidt forskelligt legetøj, så du kan komme tættere på, hvad netop din hund finder spændende. Det er nemlig ikke alle hunde, der finder det sjovt at lege apport og kast. Nogle hunde vil hellere kæmpe om bolden end at rende frem og tilbage og aflevere den.

Derfor skal du aktiverer din hund hver dag

En hund skal aktiveres hver dag, og tommelfingerreglen er 2 timer dagligt. Det er længe, hvis man også er på arbejde hele dagen. Derfor skal man sørge for, at aktiverer hunden godt når man kommer hjem. Det kan man gøre ved hjælp af en gåtur, en pelspleje med børsten eller en omgang leg med noget legetøj. Der er mange måder at aktiverer en hund på, og det er bare super vigtigt for hundens velvære og glæde at den bliver aktiveret jævnligt. Her på siden finder du mange forskellige ting, som kan bruges til at aktiverer hunden med. 

Apport & kast er en nem og givende leg for hunden

En af de nemmeste lege man kan lege med sin hund, for at aktiverer den, er apport og kast. Det er en simpel leg, som kan leges med meget forskelligt slags legetøj. Du kan både bruge bolde, torve eller ringe til legen. Du kan også bruge pinde fra naturen. Det gælder i alt sin simpelhed om at kaste bolden væk, hvorefter hunden skal finde bolden og bringe den tilbage til ejeren. Det er en god leg, fordi den aktiverer hunden i høj grad og den bliver trænet i at adlyde. Derudover er det en overskuelig leg, fordi den kan leges mens der bliver gået den sædvanlige luftetur. Her på siden finder du meget forskelligt tilbehør, som du kan bruge til at lege apport og kast med din hund. 

Apport & kast med bolde til hunde

I vores udvalg finder du mange forskellige slags bolde, som alle kan bruges til at lege apport og kast. Du finder både bolde med og uden snore indbygget. Med en snor indbygget i bolden, kan du nemmere få fat i den, hvis hunden ikke vil give den op lige ved det første. En indbygget snor kan også give et bedre kast, så bolden kan blive kastet endnu længere væk. Alle vores bolde er lavet i god kvalitet og gode materialer, så du trygt kan lade din hund lege med dem. De desuden lavet i holdbare materialer, så de kan holde til mange lege i fremtiden. 

Apport & kast med torve til hunde

Apport og kast kan også sagtens leges med torve. Med det godt torv kan du og din hund nemmere kæmpe om torvet, hvor i begge har et godt greb i torvet. Her på siden finder du torve i forskellige størrelser, farver og designs. Du kan helt sikkert finde et torv, der passer til dig og din hund. Alle vores torve er lavet i slidstærke og holdbare materialer, så du skal ikke være bange for, at det går i stykker allerede ved første bid. 

Apport & kast med ringe til hunde

En sidste ting, udover almindelige pinde fra naturen, som mange leget apport og kast med, er ringe. Ringe i mange forskellige former kan både flyve langt og er gode for både hund og ejer at få fat i. Du kan kaste forbavsende langt med en ring. Derudover kan den sagtens bruges, når I skal kæmpe om hvem der er stærkest. Vores ringe til hunde finder du også i mange forskellige farver og designs, alt efter hvad du foretrækker. 

Vi tilbyder billigt hundelegetøj i gode og sikre materialer

Når man køber hundelegetøj, så vil man gerne være sikker på, at kvaliteten og materialevalget er i orden. Det kan du være, hvis du køber dit hundelegetøj her hos os. Alt vores hundelegetøj er lavet i sikre og gode materialer, som er både giftfri og holdbare. Vi er glade for, at kunne tilbyde vores kunder noget godt og solidt hundelegetøj til billige priser. Vi kører løbende med skarpe tilbud her på siden, hvor du kan få gode rabatter på hundelegetøj.

Størstedelen vil gerne give deres hund det bedste af det bedste - og det kan vi godt forstå! Hunde er menneskets bedste ven - de er altid loyale og trofaste overfor deres ejere. Derfor vil mange gerne gøre alt hvad de kan, for at give deres hund det bedste hundeliv de overhovedet kan - hvilket også kræver at man køber noget spændende og sjovt hundelegetøj.

Stimuler din hunds kognitive evner med aktivitetslegetøj

Der findes meget hundelegetøj, som kan stimulerer hundens kognitive evner. Det lyder måske fjollet, men det er super godt for en hund, hvis den får trænet de kognitive evner. Her på siden finder du også spændende aktivitetslegetøj, som går ind og træner hundens hjerne og evne til at tænke. Det kan eksempelvis være en bold, hvor der ligger godbidder indeni, som hunden skal forsøge at få ud. Hver gang der ryger en godbid ud af bolden, så har hunden løst opgaven. Pludselig vil hunden forstå, hvad der skal til, for at den får en belønning. Derfor handler det meste aktivitetslegetøj til hunde om en opgave, der skal løses, for at få en belønning i sidste ende i form af en godbid. 

Mangler du legetøj til din hund, som ikke kræver din tilstedeværelse?

Her på siden finder du meget legetøj, som du kan bruges sammen med din hund. Vi har dog også et stort udvalg af hundelegetøj, som hunden kan bruge alene. Hvis du er på arbejde hele dagen, så er der mange timer derhjemme, hvor hunden gerne skal kunne aktivere sig selv, hvis det bliver nødvendigt. Hvis ikke der er noget legetøj i sigte, så kan det i værste fald gå ud over jeres sko, døre eller andet i hjemmet. Derfor er det en god idé at købe noget hundelegetøj, som ikke kræver din tilstedeværelse. 

Her på siden finder du søde bamser, som kan sige pibelyde eller anden tiltrækkende lyd, der vækker hundens opmærksomhed. Hunden kan få flere timer til at gå med sådan et pivedyr. Hunden vil okse rundt på dyret, bide i dyret m.m. for at komme nærmere lyden. Med et af vores pivedyr til hunde kan du undgå at din hund begynder at ødelægge hjem eller sko, hvis den keder sig i løbet af arbejdsdagen. 

Køb ALT tilbehør til din hund til skarpe priser hos Evermart.dk

Hvis du leder efter andet end bare hundelegetøj, så finder du også andre kategorier på vores hjemmeside, såsom halsbånd og hundesnore, pelspleje og trimning samt tilbehør til hundetræning. Der er meget udstyr og tilbehør, der skal købes når man får hund. Vi har et kæmpe udvalg af halsbånd, negleklippere, børster, kurve, madskåle og meget mere til hunde. Du kan helt sikkert finde noget, som din hund skal forkæles med, her hos os! Hvis du har spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på telefon +45 71 99 91 92 eller sende en mail til os på: [email protected]. Vi sidder klar alle hverdage til at besvare dine spørgsmål på bedste vis!