Hunde Pelspleje & Trimning

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Hund (13)
  2. checkmark
    Kat (12)
Farve
  1. checkmark
    Sort (3)
  2. checkmark
    Hvid (1)
  3. checkmark
    Brun (1)
  4. checkmark
    Rød/Sort (1)
  5. checkmark
    Gul (1)
  6. checkmark
    Sølv (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Pelapleje

Pelspleje & Trimning - Alt i plejemidler til hunde

Her på siden har vi samlet alle de mest nødvendige hunde plejeprodukter, så du får den bedst mulige pelspleje, der passer til netop din hund. Pelsplejen er vigtig for alle typer hunde, men især langhåret hunde - de har brug for lidt ekstra pleje i pelsen. Langhåret hunde skal børstes med en hundebørste med jævne mellemrum. De skal også trimmes i sommerperioden, så de ikke får det for varmt. Hunde trimning er dog ikke kun for de helt langhåret. De fleste hunde har godt af, at blive trimmet en gang imellem, så deres pels ikke bliver for lang. Det kan skabe knuder tæt på hundens hud, hvilket går ind og strammer samt gør ondt på hunden. 

Udover at pelsen skal plejes, børstes og trimmes, så skal hunden også have et bad. Husk at få din hund badet regelmæssigt, så du kan sikre dig at pelsen altid er sund, blød og skinnende. Med et hundepelspleje produkt fra kataloget ovenfor, er du sikker på at din hunds pels altid er flot og ren - kom i gang nu og find det helt rigtige produkt til din hund. Vi har sammensat et bredt udvalg af hundeshampoo, negleklippere, børster, kamme m.m. - du finder alt hvad du skal bruge for, at give din hund en optimal pleje fra top til tå!

Kæmpe udvalg af alt til den helt store forplejning af din hund

Her på siden finder du alt hvad du skal bruge for, at kunne give din hund den helt store forplejning. Du finder både shampoo, kamme, børster, negleklippere og meget mere. Det er vigtigt at pleje en hunds pels, hud og holde den ren. En hund skal ikke i bad så forfærdeligt tit, men den skal dog i bad en gang imellem. Det er vigtigt at man får det gjort, så hunden ikke får kløende eller irriteret pels. 

Hvorfor skal du pleje pelsen på din hund?

Når du børster din hund eller bader den, så skaber det også et hyggeligt bånd mellem dig og din hund. Det er kvalitetstid, hvor I begge hygger jer. Det er derudover super godt for hunden at blive aktiveret. Når du bader din hund, så lærer du også dens pels og hud at kende. Det er vigtigt, hvis der pludselig en dag er noget galt, så kan du hurtigt spotte en forandring, fordi du kender hundens pels og hud så godt, som du gør.

En fuld forplejning af din hund kan være en god måde, hvorpå du lære din hund at den skal håndteres. Det er bestemt ikke alle hunde, der kan lide at få et bad eller at blive børstet. Det er noget, de skal lære med tiden. Men i bad skal de, og det skal de fordi ellers kan de udvikle hudsygdomme, eksem, irritation og kløe. Det er ikke sundt for hunde aldrig at komme i bad, ligesom det ikke er sundt for os mennesker. Her på siden finder du alt hvad du skal bruge, for at kunne give din hund et dejligt bad og en flot børstet pels. Vi tilbyder nemlig forskellige slags børste og kamme samt gode rensende hundeshampoos. 

Hvor ofte skal du pleje din hund? 

Det er forskelligt hvor ofte hunde skal i bad. Hvis du har en hund der elsker at grave i haven, svømme i havet eller bare generelt bliver meget beskidt, så kræver det et bad regelmæssigt. Hvis hunde går for længe uden at være i bad, så får de en meget genkendelig og markant lugt af hund. Hvis du har en langhåret hund, så kan det være nødvendigt med et bad lidt oftere end en korthåret hund. Langhårede hundes pels kan ofte blive noget mere fedtet og der kan opstå knuder i pelsen, som skal børstes væk og renses. Mange giver deres hund et bad, når den trænger. Det er noget, som man selv kan vurdere lidt alt efter hvor beskidt hunden er og hvor meget den lugter. En hud skal dog ikke i bad hver dag, da det ikke er godt for huden og pelsen generelt. 

Find alt hvad du skal bruge til at pleje din hunds pels

Her på siden finder du alt hvad du skal bruge, for at kunne give din hund en velplejet og soigneret pels. Der er forskellige ting, du skal bruge, når du skal pleje din hund og din hunds pels. En hund skal have renset øre, klippet negle, børstes, klippes fri fra knuder, renset tårekanaler, bades m.m. Der er mange ting, der skal gøres, når man skal holde en hund nydelig og ren. Til alt dette skal du naturligvis bruge en række udstyr og det hele finder du her hos os. 

Du kan med fordel købe forskellige slags børster og kamme, som eksempelvis nogle af nedenstående:

  • Gummibørste: En gummibørste kan fjerne døde hudceller og løse hår fra en korthåret hund. 
  • Kartebørste: En kartebørste kan løsne snavs og løse hår fra underpelsen. Denne børste er god til krøllet og ruhåret pels.
  • Pindsvinebørste: Denne børste bruges forsigtigt til at filtre pelsknuder ud med. Det kommer ofte ved langhårede hunde, som har en meget blød og fin pels. 
  • Stiv børste: En almindelig stiv børste bruges til at fjerne snavs og skidt fra hundens pels efter den er blevet børstet. 
  • Bredtakket kam: Halen og poterne skal også børstes. Her er en bredtakket kam super god, fordi den er mere nænsom og får ikke fat i alle hår på en gang. 

Hold din hund ren og fin, så får du en gladere hund

Man siger jo at hunden er menneskets bedste ven. En hund er altid lige glad for at se dig hver gang, uanset hvor lang tid der er gået. Fordi at hunde bringer så meget glæde for os mennesker i hverdagen, så bør vi også give alt vores kærlighed den anden vej. Det kan du blandt andet gøre ved at pleje din hund godt. En hund nyder lige så snart den er nyvasket, fået klippet negle og renset ørerne - præcis lige som os mennesker. Hunde fortjener altså at blive plejet regelmæssigt, så de kan føle sig godt tilpas. 

Du kan købe alt hvad du skal bruge af plejemidler her på siden til lave priser. Det behøver derfor ikke at koste en bondegård, når du skal købe plejemidler til din hund. Det kan man sagtens gøre til overkommelige priser. Alle vores plejemidler er lavet i gode og sikre materialer, som du trygt kan bruge på din hunds hud og pels. 

Mangler du tilbehør til din hund? Find ALT tilbehøret hos os

Hvis du leder efter noget andet tilbehør til din hund end pelspleje og trimning, så finder du også det på vores side. Vi har et stort udvalg af tilbehør til hunde, hvor du blandt andet både finder fine madskåle, bløde hundekurve, hundelegetøj og meget mere. Du finder også tilbehør til hundetræningen, hvis du skal i gang med at opdrage en hvalp. Vi har også et stort udvalg af flotte og praktiske halsbånd og hundesnore, så du kan give alt det bedste til din hund. Gå endelig på opdagelse i vores store kategori med hundetilbehør og ring endelig på +45 71 99 91 92 hvis du har spørgsmål til os - vi sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig på bedste vis!