Huawei Y-serien

1 til 12 af 104

 pr. side

1 til 12 af 104

 pr. side

w3ertyHuawei Y-serien

Huawei lancerede Y-serien med den allerførste model, Huawei Y3, i 2013, og den er senest opdateret med Huawei Y9 Prime (2019). Som man ser det i andre smartphone-serier fra Huawei, er flere af modellerne gengangere fra tidligere år, men nu med en opdatering og forbedret funktionalitet. Huawei Y er langt fra den mest populære serie herhjemme, hvor særligt Huawei P og Huawei Mate tiltrækker kunder og entusiaster, men mobilerne i serien har alligevel en hel del at byde på. 

Det, der kendetegner Huawei Y-telefonerne, er hovedsageligt deres attraktive priser, der spænder mellem 650 - 1.8000 kroner. De nyere modeller indeholder alle en split-screen funktion, så du kan have gang i flere ting på samme tid uden at skulle skifte mellem apps konstant. Desuden kommer de fleste Huawei Y-smartphones med en gratis gaming-app, hvor du kan sætte telefonen i gamingtilstand, så ingen andre apps forstyrrer dig - heller ikke opkald eller sms'er kommer frem på skærmen midt i dit spil. Huawei Y-mobilerne er budgettelefoner til dig, der gerne vil have kvalitet, men ikke vil betale særlig meget for det. Designmæssigt er seriens udvikling godt i tråd med de øvrige serier fra Huawei, og faktisk finder du i Huawei Y-serien også Huawei Y9 Prime, der med sit pop-op kamera ligner Huawei P Smart Z til forveksling. 

wegrytjurHvad får jeg i en Huawei Y-telefon?

Med en Huawei Y-telefon får du en smartphone til en mobiltelefons pris med konkurrencedygtigt kamera og højt opløst indhold på skærmen. Fordi Huawei Y kan så meget, har vi gjort os umage med at samle et katalog af tilbehør til forskellige modeller, blandt andet den nye Huawei Y6 (2019). Klik dig videre til din model og find både covers, skærmbeskyttelse og diverse kabler.

Er du i tvivl om, hvilken model, din nye smartphone skal være, kan du bladre vores udvalg igennem og få et overblik over mulighederne for tilbehør og ekstraustyr til din (måske) kommende Huawei Y-mobil, inden du foretager dit valg. På den måde kan du vide præcis, hvad du går efter, når du har fået telefonen hjem.