Huawei P9 Panserglas & Skærmbeskyttelse

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Huawei P9 (1)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Skærmbeskyttelse til Huawei P9 huawei p9 skærmbeskytter panserglas

Skærmbeskyttelses glas til Huawei P9 er let at montere og der medfølger alle dele som du skal bruge for at montere beskyttelsesglasset. Det tager kun 2 minutter og påsætte glasset og mindske chancen for en knust skærm på din P9 markant! 

Vores Huawei P9 skærmbeskyttelser kommer i den ideelle størrelse til at du samtidig med at have glasset påsat, kan have et Huawei P9 Cover monteret. Beskyttelsesglassene til Huawei P9 dækker ikke 100% ud til kanten af din telefon, netop af den grund at samtidig skal være muligt at have et cover på.

Hvad beskytter beskyttelsesglas til Huawei P9 specifikt imod? 

Først og fremmest er et skærmbeskyttelsesglas en meget billig investering at gøre sig, for selvom glasset skulle ske og blive knust, så er skærmen på din Huawei P9 med 99% sikkerhed stadig uden skrammer under glasset. I forhold til at betale flere tusinde kroner for en P9 skærmreparation, så koster et nyt beskyttelsesglas kun 99,- kr.

To forskellige slags skærmbeskyttelser til Huawei P9

Den ene slags skærmbeskyttelse vi har til din Huawei P9 er Hærdet Glas. Det er den billigste løsning, men selvom det er den billigste, skal du ikke bekymre dig for, om beskyttelsesglasset ikke fungerer ordentligt som skærmbeskyttelse til din Huawei P9. Det hærdede beskyttelsesglas til Huawei P9 er stærkt som panser og holder din Huawei P9 skærm godt beskyttet. Den anden slags glas vi har til din Huawei P9 er PanzerGlass, som er udviklet af virksomheden PanzerGlass. PanzerGlass er et af de stærkeste panserglas, du kan få på markedet og med et panserglas fra PanzerGlass som skærmbeskyttelse er din Huawei P9 godt beskyttet.