Cover til Huawei P8

7 vare(r)

 pr. side

7 vare(r)

 pr. side

Cover til Huawei P8 cover til huawei p8

Bestil et Huawei P8 Cover og få ro i sjælen. Din telefon bliver hverdag udsat for at kunne modtage et hav af ridser, skrammer og slag. Noget så simpelt som at tage din Huawei P8 op- og ned af din lomme kan give små skræmmer hvis der er de mindste sten eller sandkorn i din lomme. Skulle du være så uheldig at tabe telefonen ud af lommen, så vil din P8, i et fald ned på gulvet, være i en kæmpe risiko for at modtage grimme ridser og slag! 

Et cover vil beskytte din telefon imod de fleste af hverdagens ridser og skrammer. Selvom et Huawei P8 cover ikke kan garantere at din telefon slipper skadesfrit igennem et fald ud fra en rutsjebane eller hvis du taber den ud af bilen, så vil din Huawei P8 med garanti være bedre stillet med et etui på! 
Foruden et Huawei P8 Cover anbefaler vi på det kraftigste, at man tilkøber et panserglas til Huawei P8 til beskyttelse af skærmen. 

Et Huawei P8 Flip Cover / Etui er en af de sikreste covers du kan påsætte på din telefon, da det både dækker forside- og bagside af telefonen. De fleste P8 flip covers er også udstyret med plads til dine kreditkort og kan stilles vandret som en holder, så du kan stille telefonen på bordet og se tv eller lignende på din Huawei P8.