Huawei P40

  • Huawei P40 Covers

    Huawei P40 Covers

  • Huawei P40 Opladere & Kabler

    Huawei P40 Opladere & Kabler

  • Huawei P40 Panserglas & Skærmbeskyttelse

    Huawei P40 Panserglas & Skærmbeskyttelse

P40Tilbehør til Huawei P40

Huawei P40 er 2020 flagskibs model fra elektronikgiganten Huawei. Huawei P40 har det kendte klassiske Huawei design, dog med enkelte afvigelser der virkelig får P40 til at skille sig ud som den utrolige kraftfulde og high-end smartphone som den er.

Det har i lang tid været et ”rygte” at P’et i Huaweis P-serie står for photography. Hvis det gør, så er det helt klart et navn som Huawei P40 lever op til i stor stil. Med den unikke penta-lens, bliver hvert billede i utrolig høj kvalitet. Derudover har kameraer hele 5 sensorer, der gør dine billeder helt utrolige. Alle de lækre billeder som du kan tage på din Huawei P40 kan selvfølgelig også kunne ses ordentlig på telefonen. Derfor har Huawei P40 selvfølgelig også et Full HD-display i verdensklasse, der med en utrolig høj pixeltæthed gør at din skærm altid står kniv skarpt.

 Når man først har fået fingrene i en Huawei P40 er det også utrolig vigtigt at man passer godt på den. Der findes mange forskellige måder du kan beskytte din smartphone på. Vi anbefaler at du både monterer et panserglas men også tilføjer et cover til din Huawei P40. Her på Evermart.dk har vi selvfølgelig begge dele, og i toppen af siden finder du ikoner der kan tage dig hen til henholdsvis covers, skærmbeskyttelse, og også oplader kabler til Huawei P40. Slå dig løs her på siden og find alt det fede udstyr og tilbehør du kan få brug for til din Huawei P40!