Huawei Mate X

  • Covers til Huawei Mate X

    Covers til Huawei Mate X

  • Skærmbeskyttelse & Panserglas til Huawei Mate X

    Skærmbeskyttelse & Panserglas til Huawei Mate X

  • Opladere & Kabler til Huawei Mate X

    Opladere & Kabler til Huawei Mate X

1 til 12 af 67

 pr. side

1 til 12 af 67

 pr. side

asdasdasdHuawei Mate X

Huawei Mate X er Huawei's pendant til Samsung's Galaxy Fold. Med helt ny og revolutionerende skærmteknologi er det muliggjort at lave en skærm, der kan bøje. Huawei Mate X er mere end blot en prototype af, hvad fremtiden bringer - det er et reelt produkt. Huawei ved dog godt, at de ikke kommer til at sælge Huawei Mate X i millionvis, men Huawei Mate X skal nærmere ses som et udtryk for, hvor langt fremme Huawei er i tech-industrien.

Selvom Huawei Mate X ikke er den første smartphone der kan folldes, har den stadig et par unikke funktioner, som gør den noget for sig selv. Huawei Mate X er nemlig udstyret med de nyeste og mest kraftfulde specifikationer. Dette indebærer blandt 5G.teknologi, et Leica-kamera og en OLED-skærm (der altså kan foldes). Modsat Samsung's Galaxy Fold består Huawei Mate X af blot én skærm. Det betyder, at man ikke behøver at vende telefonen for at bruge den, når man har foldet den ud. Desuden sidder der i højre side af Huawei Mate X, når den er udfoldet, et langt "grip", som man kan holde fast i, så man ikke taber den. Inde bag ved ligger dog alle kameraer og lignende, så det er højst sandsynligt ikke for funktionalitetens skyld, at Huawei har tilvalgt dette.

Hvis du ser bort fra det lidt sjove design på Huawei Mate X og kigger indvendigt, finder du - som sagt - den nyeste og mest kraftfulde teknologi. Huawei Mate X har nemlig både 5G-teknologi, et 4.500 mAh batteri, 8 GB RAm og en ottekernet CPU. Læg alt dette sammen med folde-funktionen, og du ender på en smartphone til langt over 10.000,- DKK. Huawei Mate X er til dig, der gerne vil skille dig ud og vise, at du tror på fremtiden. Og du kan altså gøre det og samtidigt have en fuldt ud velfungerende smartphone, der opfylder dine basale behov og meget mere til med Huawei Mate X.