Huawei Mate 20 Lite

  • Covers til Huawei Mate 20 Lite

    Covers til Huawei Mate 20 Lite

  • Oplader & Kabler til Huawei Mate 20 Lite

    Oplader & Kabler til Huawei Mate 20 Lite

  • Panserglas & Skærmbeskyttelse til Huawei Mate 20 Lite

    Panserglas & Skærmbeskyttelse til Huawei Mate 20 Lite

1 til 12 af 85

 pr. side

1 til 12 af 85

 pr. side

billedeHuawei Mate 20 Lite

Huawei Mate 20 Lite har alt, hvad 2018 efterhånden har budt på indenfor teknologien i smartphones. Ligesom på de fleste andre smartphones er rammen omkring skærmen på Huawei Mate 20 Lite blevet mindre og mindre. Det betyder, at over 80% af forsiden på Huawei Mate 20 Lite består af skærm. Men der skal selvfølgelig stadig være plads til kamera, højtaler og lyssensor, og det problem har Huawei valgt at løse ved at lave den kendte "notch" i toppen af skærmen, som vi kender den fra iPhone X.

Selve skærmen er i fuld HD, dvs. 1080p, og med en skærmstørrelse på 6,3" får du en pixeltæthed på 409. Skærmen står altså ultraskarpt, og billeder og videoer ser fantastiske ud på Huawei Mate 20 Lite. Til at holde det hele kørende har Huawei valgt at putte en ottekernet CPU i Huawei Mate 20 Lite, og den får alting til at ske med lynets hastighed. Selvom Huawei har elimineret alle knapper på forsiden af telefonen, finder du stadig en fingeraftrykslæser - den er blot placeret på bagsiden. Læseren er lynhurtig og en sikker og nem måde at holde sin smartphone beskyttet på. Huawei Mate 20 Lite er udstyret med to linser, hvilket giver dig en lang række af muligheder for efterbehandlingen af dine billeder.

I dette katalog har vi alt fra TPU og Silicone Covers til opladere, kabler, løbearmbånd og meget mere - alt sammen til Huawei Mate 20 Lite!