Huawei Mate 10 Lite Covers

Covers til Huawei Mate 10 Lite

Bestil et Huawei Mate 10 Lite Cover og få ro i sjælen. Din telefon bliver hverdag udsat for at kunne modtage et hav af ridser, skrammer og slag. Noget så simpelt som at tage din Huawei Mate 10 Lite op af og ned i din lomme kan give små skræmmer hvis der er de mindste sten eller sandkorn i din lomme. Skulle du være så uheldig at tabe telefonen ud af lommen, så vil din Mate 10 Lite i et fald ned på gulvet være i en kæmpe risiko for at modtage grimme ridser og slag! 

Et cover vil beskytte din telefon imod de fleste af hverdagens ridser og skrammer. Selvom et Huawei Mate 10 Lite cover ikke kan garantere at din telefon slipper skadesfrit igennem et fald ud fra en rutsjebane eller hvis du taber den ud af bilen, så vil din Huawei Mate 10 Lite med garanti være bedre stillet med et etui på! 
Foruden et Huawei Mate 10 Lite Cover anbefaler vi på det kraftigste, at man tilkøber et beskyttelsesglas til Huawei Mate 10 Lite til beskyttelse af skærmen. 

Et Huawei Mate 10 Lite Flip Cover / Etui er en af de sikreste covers du kan påsætte på din telefon, da det både dækker forside- og bagside af telefonen. De fleste Mate 10 Lite flip covers er også udstyret med plads til dine kreditkort og kan stilles vandret som en holder, så du kan stille telefonen på bordet og se tv eller lignende på din Huawei Mate 10 Lite.