Huawei Mate 10 Lite

 • Huawei Mate 10 Lite Covers

  Huawei Mate 10 Lite Covers

 • Huawei Mate 10 Lite Opladere & Kabler

  Huawei Mate 10 Lite Opladere & Kabler

 • Huawei Mate 10 Lite Panserglas & Skærmbeskyttelse

  Huawei Mate 10 Lite Panserglas & Skærmbeskyttelse

 • Huawei Mate 10 Lite Powerbanks

  Huawei Mate 10 Lite Powerbanks

huawemi mate 10 liteHuawei Mate 10 Lite

Huawei Mate 10 Lite er på mange måder et klassisk eksempel på en Huawei smartphone. Designmæssigt vidner den om den udvikling, Android-telefonen har været igennem fra de ældste modeller til de nyere modeller, der mere end nogensinde før ligner Apples iPhones - udenpå, vel at mærke. Tager man et kig indeni, bliver man hurtigt klar over, at den fremskredne teknologi nemlig tilhører kinesiske Huawei, der på mange måder er langt foran amerikanske Apple. 

Huawei Mate 10 Lite er en light-udgave af den regulære Mate 10, der er lanceret samtidig. Det betyder blandt andet, at den oplades med den "gamle" kabeltype, microUSB, mens modellerne Mate 10 og Mate 10 Pro begge bruger den nyere stiktype USB-C. Batteriet på 3.340 mAh er ligeledes mindre end i de to andre smartphones, men Huawei Mate 10 Lite trækker heller ikke ligeså tungt og moderne et system som de to andre. Ikke desto mindre er det en populær og gedigen smartphone på markedet, som opfylder langt de fleste behov og ønsker til en mobiltelefon.

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af forskelligt tilbehør, så du kan gøre Huawei Mate 10 Lite til helt din egen.