iPhone 6/6S Hard Cover

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hard Cover til iPhone 6 - optimal beskyttelse

Beskyt din iPhone 6 imod ridser og slag med et Hard Cover. Alle vores Hard Covers er fremstillet i et hårdt og slidstærkt materiale, som sikre optimal beskyttelse af din iPhone 6. Et Hard Cover sikre både at hele bagsiden af din iPhone 6 undgår at få grimme ridser og slag, og sikre samtidig at kanterne på din iPhone 6 forbliver intakte og uden de skrammer og hak, som man ofte ser på iPhones, som ikke har et cover på. 

iPhone 6 er fremstillet med en super stor og krystalklar skærm. Skærmen på iPhone 6 er meget udsat for lommeridser, slag og i værste fald at blive knust. Et Hard Cover til iPhone 6 dækker bagsiden og siderne af iPhone 6, men pågrund af at skærmen på iPhone 6 går helt ned til kanten, vil et Hard Cover give bedre beskyttelse af skærmen på din iPhone 6. 

Hard Cover - Giv din iPhone 6 et personligt præg

Hos Evermart.dk stræber vi efter, at få et så stort og bredt sortiment af hard Cover / Cases, som muligt. Dette skyldes at vi ønsker at der skal være et Hard Cover for enhver! 
Vi har et Hard Cover til dig, uanset om du ønsker et enkelt iPhone 6 Hard Cover, som er fremstillet i en neutral farve, eller bare helt i sort. 
Vi har også massere af iPhone 6 Covers at vælge imellem, hvis du ønsker et farverigt cover til din iPhone 6. Det kan også være at du ønsker et Hard Cover med print, for at få en helt unik og personlig iPhone 6. 
Alle vores iPhone 6 Hard Covers er nøje udvalgt, for at du kan finde et iPhone 6 cover, som er ideelt for dig - og som samtidig sikre dig, at du kan få et billigt iPhone 6 Hard Cover - som er af høj kvalitet.