Grillhandsker/Grydelapper & Forklæder

  • Forklæder

    Forklæder

  • Grydelapper & Grillhandsker

    Grydelapper & Grillhandsker

Vis filtre
Filtre
Farve
  1. checkmark
    Sort (7)
  2. checkmark
    Brun (6)
  3. checkmark
    Rød (5)
  4. checkmark
    Grøn (4)
  5. checkmark
    Blå (4)
  6. checkmark
    Orange (3)
  7. checkmark
    Beige (2)
  8. checkmark
    Grå (2)
  9. checkmark
    Mørkegrå (1)
  10. checkmark
    Striber (1)
  11. checkmark
    Lyserød (1)
  12. checkmark
    Lilla (1)
Passer til
  1. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (17)
  2. checkmark
    Weber Summit Serien  (1)
  3. checkmark
    Weber Genesis II Serien  (1)
  4. checkmark
    Weber Spirit 300 Serien (1)
  5. checkmark
    Weber Spirit 200 Serien  (1)
  6. checkmark
    Weber Q3000 Serien (1)
  7. checkmark
    Weber Q2000 Serien med Vogn (1)
  8. checkmark
    Weber Pulse 2000 med Vogn  (1)
  9. checkmark
    Weber Pulse 1000 med Vogn  (1)
  10. checkmark
    Weber Kulgrill 57 cm  (1)
  11. checkmark
    Weber Kulgrill 47 cm  (1)
  12. checkmark
    Weber Q1000 Serien (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Grillhandsker og forklæder

Her på siden finder du et stort udvalg af grillhandsker og forklæder, så du kan kan det helt rigtige udstyr når du skal stå foran grillen. For at opnå succes med grillmaden er det nemlig ikke kun maden der skal være god, det skal også være nemt og lige til, at benytte grillen. Hvis man ikke har det rigtige grill udstyr bliver grillen højst sandsynligt ikke brugt lige så ofte, som man måske egentlig i virkeligheden gerne vil. Har du det rigtige grill udstyr, som f.eks grillhandsker og grill forklæder har du et godt udgangspunkt til, at hygge dig ved grillen fremfor at se det som en sur pligt. Grill mad er ofte forbundet med hyggelige aftener og derfor skal grill tilbehøret selvfølgelig også bare spille! Når du griller er det heller ikke helt ufarligt, hvis ikke du passer på og tager dine forholdsregler - og det er også her grillhandsker kommer ind i billedet. Med gode tykke grillhandsker undgår du, at brænde dig på grillen og få store og smertefulde brandsår. 

Praktiske grillhandsker hos Evermart

Som kort nævnt er det altså vigtigt, at have sikkerheden i orden når du griller. Med et par grillhandsker sørger du for, at passe godt på dine hænder når du griller. Uanset om du skal vende pølser på grillen eller flytte en grillbakke er grillhandsker uundværlige. Grillhandskerne skåner dig nemlig også for den enorme varme der er ved at holde hånden ind over grillen. Grillhandsker fås både som grillhandsker med fingre og som som en klassisk grill handske uden fingre udover plads til tommelfingeren, for at få et godt greb. Hvilken type grillhandske du skal gå efter handler mest af alt om dine personlige præferencer. Grillhandsker med fingre giver dig et bedre greb, som kan være nødvendigt hvis du skal flytte mindre ting, som f.eks at vende et grillspyd eller lignende. Er du derfor en rigtig grillentusiast er almindelige grillhandsker, som minder om luffer, ikke det bedste valg for dig. Du har nemlig ingen individuel finger bevægelsesfrihed og det bliver nærmest en umulig opgave, at anvende en grillpincet eller pølsetang. Er du derfor typen med en masse grillredskaber til forskellige formål og grillredskaber der er en smule mere krævende en f.eks blot an palet til at vende bøffen, skal du helt sikkert gå efter at få grillhandsker med fingre, så du opnår fuld bevægelsesfrihed.

Det siger sig selv, at en grillhandske skal dække hele hånden for at give optimale beskyttelse - men faktisk kan du få grillhandsker der gør mere end det. Du kan nemlig også få grillhandsker med et langt skaft, som går op over det nederste af armen. Griller du ved en stor grill kan en grillhandske med langt skaft være uundværlig, det lange skaft gør nemlig at du ikke brænder underarmen, når du rækker ind over grillen.  En grillhandske med langt skaft er derfor primært nødvendigt hvis du har med en lidt større grill at gøre. 

Grillhandsker i forskellige materialer 

Grillhandsker fås i flere forskellige materialer herunder blandt andet læder. Grillhandsker i læder udstråler et prof look når du står bag grillen, samtidig med at det maksimere sikkerheden, når du griller. Læder grillhandsker er tykke grillhandsker, som tåler utrolig meget. Læder grillhandsker er den perfekte gave til manden der har alt - et par grill handsker og et lækkert forklæde vil enhver mand der er glad for sin grill sætte pris på. 

Et andet populært materiale når vi snakker grillhandsker er silikone grillhandsker. Silikone giver et fastere greb, samtidig med at det er utrolig holdbart. Silikone grillhandsker giver dig også en stor bevægelsesfrihed grundet designformen. Udover at der findes silikone grillhandsker, finder du her på siden også silikone grydelapper. Grydelapper kan nemlig også være super praktiske at have til din grill, så du hurtigt kan tage ned af grillen præcis som du kender det fra ovnen. Vores silikone grydelapper til grill, kan naturligvis også bruges til ovnen. Vores silikone grydelapper har desuden også den funktion, at de kan bruges som bordskånere. Det giver en praktisk 2-i-1 løsning til både grill og køkken og så i et flot design. Grydelapperne har en non-slip overflade, hvilket giver et enormt godt greb, når du skal løfte varme riste, fade og lignende. 

Grillforklæder til både amatøren og entusiasten 

Uanset om du griller din første bøf eller er en erfaren grillentusiast, vil du føle dig som en top professionel grillmeister når du står med et af vores fede grillforklæder på.  Med et grillforklæde får du ikke kun et professionelt look, der er selvfølgelig også nogle fordele ved at bruge et forklæde foran grillen. Ligesom mange bruger forklæde når de står i køkkenet, lige sådan bruges det foran grillen. Når du griller sprøjter og oser det ofte - et grillforklæde beskytter dit tøj mod stænk fra grillmaden. Derudover beskytter et forklæde også mod huller og brændemærker i tøjet. Et grillforklæde beskytter altså dit tøj, men samtidig er det også praktisk! Med et grillforklæde er der nemlig ofte lommer så du kan dine grillredskaber og viskestykke tæt ved hånden under hele madlavningen. 

Forklæder til både kvinder og mænd

Her hos Evermart finder du både forklæder til mænd og forklæder til kvinder. Et forklæde skal være behageligt at have på, samtidig med at det gerne må se godt ud. Når du synes om dit forklæde rent designmæssigt er der nemlig også større chancer for, at du får brugt forklædet når du griller. Grill forklæder til kvinder er ofte i et feminint udtryk, mens forklæderne til mænd er i et mere maskulint design og materiale. Coop har lavet en undersøgelse hvor de har spurgt, hvem der stod for grillen og her svarede tre ud af fire mænd, at det var dem der passede grillen. Grillen er på en måde blevet her manden kan brillere og føle sig enormt mandig når han står der. Derfor vil et grillforklæde i læder til mænd være en genial gaveidé til manden i dit liv, broren eller svogeren eller som en selvforkælelse til dig selv. Der findes mange forskellige grill-gadgets på markedet, men et grillforklæde tør siges at være en vigtig del af grill udstyret. 

Grillhandsker og forklæder hos Evermart

Hvis du scroller op herfra kan du se hele udvalget af grillhandsker og forklæde her hos Evermart. Selvom vi har en masse lækkert og praktisk grill udstyr har vi valgt af dele det op i kategorier, så det er nemmere for dig at finde det du mangler uden du behøver at klikke dig rundt på flere sider. Herover finder du altså grillhandsker og grillforklæder, hvis du er på jagt efter noget andet grilltilbehør kan du trykke lige her - så kommer du nemlig direkte til vores side med alt det grilltilbehør vi har.