Google Pixel Watch

  • Remme til Google Pixel Watch

    Remme til Google Pixel Watch

  • Oplader til Google Pixel Watch

    Oplader til Google Pixel Watch

  • Skærmbeskyttelse til Google Pixel Watch

    Skærmbeskyttelse til Google Pixel Watch

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Google Pixel Watch - Googles første bud på et moderne smartwatch

Med det ventede Google Pixel Watch træder Google for første gang ind på smartwatch-scenen med techgigantens allerførste aktivitetsur nogensinde. Mens verden venter i spænding på det rygtede nye Pixel Watch, kan vi fortælle dig alt det, vi ved om uret ndtil videre. En japansk avis har spået Google Pixel Watchs indtog på verdensmarkedet allerede i 2019, og lanceringen vil med al sandsynlighed blive en del af Googles årlige hardware-event, der fnder sted til oktober.

Hvad kan jeg forvente af Google Pixel Watch?

Selvom det spåede smartwatch endnu ikke er bekræftet af Google selv, er der gode muligheder for at få fat i brugbar information om produktet på forhånd. Det er de færreste techfirmaer, der lykkes med at holde nyheden om et nyt hardware-produkt helt inde, indtil det bliver offentliggjort, og ofte slipper der flere oplysninger ud undervejs.

Uret vil helt sikkert være styret af Googles eget styresystem Wear OS, der i forvejen benyttes som operator hos blandt andre Fossil Group. Det forventes, at Pixel Watch enten vil være udstyret med WiFi, eller at Google vil lancere en WiFi-version samtidig med det almindelige Pixel Watch, og at det muligvis også vil blive solgt i flere forskellige størrelser. Derudover spår flere eksperter, at smartwatchet vil indeholde velkendte Google-features som Google Assistant og Google Pay. Designmæssigt forventes det at Google Pixel Watch bliver tidløst og stilrent og uden alt for mange knapper - hvis overhovedet nogen. Flere techguruer spekulerer også i, om det nye Google Pixel Watch vil indeholde den revolutionerende LTE-teknologi, der gør uret i stand til at kobles på telenetværk på helt samme vilkår som en smartphone. Desuden går der rygter om en intereret eSIM-teknologi, der kort sagt betyder, at der eksisterer et elektronisk simkort inde i uret, så du ikke behøver sætte et fysisk kort i.

Uanset, om forudsigelserne holder stik eller ej, kan du bruge ventetiden på at kigge vores katalog igennem for de mange remme og andet tilbehør, der findes til Google Pixel Watch!