Gaming Headset til Xbox Scarlett

 • Headset Holder til Xbox Scarlett

  Headset Holder til Xbox Scarlett

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Headset Tilbehør (5)
Farve
 1. checkmark
  Sort (4)
 2. checkmark
  Hvid (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

gaming headset xbox scarlettFind det perfekte Gaming Headset til Xbox Scarlett!

Med et gaming headset til din Xbox Scarlett kan du nyde den ultimative gamingoplevele. Et godt gaming headset lukker nemlig det meste - hvis ikke alt - baggrundsstøjen ude, så du kan fokusere et hundrede procent på dit spil. Det giver dig en skarp og stabil forbindelse til dine venner eller holdkammerater, så I kan kommunikere uden afbrydelser eller problemer undervejs. Her på siden har vi samlet et udvalg af fede og billige gamer headsets, der giver dig netop dét. Alle headsets i vores sortiment har multijack, hvor både lyd og mikrofon går igennem ét og samme stik - og de få, der ikke har, har til gengæld en medfølgende adapter, der samler lydstik og mikrofonstik i ét, så de kan gå direkte i din Xbox Scarlett controller. 

Den væsentligeste forskel finder du i det ydre design og farverne - nogle headsets er med LED, mens andre er uden. Så tag et kig i vores katalog og find det headset, der passer bedst til dig.

Værd at vide, når du køber et gaming headset til Xbox Scarlett 

For at du kan tilslutte dit nye gaming headset til din Xbox Scarlett controller, skal controlleren have en multijack-indgang som vist på billedet til højre. Har den ikke det, skal du bruge en særlig adapter, der omdanner opladerindgangen til en aux-port.