Gamer Stol til Børn

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Sort (2)
 2. checkmark
  Grøn (2)
 3. checkmark
  Blå (2)
 4. checkmark
  Rød (1)
Passer til
 1. checkmark
  Windows bærbar computer & stationær (2)
 2. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (1)
 3. checkmark
  Xbox One (1)
 4. checkmark
  Xbox One S (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Grøn Junior Gaming Stol Gamerstol til Børn

Hvis dit barn er en ægte gamer, så ved du, hvor vigtigt det er at have det perfekte gaming udstyr. Med en gamer stol til dit barn vil det gaming værelset blive fuldendt. I dette katalog finder du specifikt gamer stole til børn, og udvalget er stort. Vores gamer stole til børn kommer i mange forskellige farver og udformninger. På mange af vores gamer stole til børn er der blandt andet mulighed for at justere højden, men også ryglæn og armstøtte. Alle vores gamer stole til børn er desuden udstyret med hjul, så man nemt kan placere sig det rette sted på gulvet. Tag et kig i vores katalog og find gamer stolen til netop dig og dit barn! 

Gamerne bliver yngre og yngre

I dag starter både piger og drenge tidligere og tidligere med at spille computer. Det kan være fordi at de ser ældre søskende bruger meget tid foran skærmen, eller fordi vennerne i skolen og gamer i deres fritid. Det er ikke unaturligt for en elev i indskolingen at bug meget tid på enten computer eller konsol, hvor de oftest spiller mod venner, bots eller fremmede over nettet.

Eftersom gamerne er lidt mindre is størrelsen, skal de naturligvis også have udstyr der passer til dem. Derfor har vi fundet en masse lækre gaming stole til børn frem her på siden. Ovenfor ser du vores udvalg af junior gamerstole, som passer til alle fra 6 til 15 å, vi har naturligvis også stole til voksne, dem kan du finde lige her.  

Inden du vælger din junior Gamerstol

Når du skal vælge en ny gaming stol til dig eller dine børn skal du tænker over størrelsen på stolen, ergonomien, farven, funktioner og prisen. Det første kommer du let udenom her, da du udelukkende ser stole til børn på denne side. Derudover spiller ergonomien ikke den store rolle når du køber en gamerstol på evermart.dk, vi har nemlig sørget for at alle vores stole er utrolig behagelige at sidde i og giver godt støtte til den der sidder i den , også hvis de ruger flere timer ad gangen for skærmen. Det samme gælder for funktioner, dem har alle vores stole nemlig en masse af. Klikker du ind på den stol du helst vil have, har vi nemlig lavet en liste over alt det som stolen kan og gør for dig. 

Farven kan du helt selv vælge, og vi sørger for at du kan få alle vores stole i forskellige farver, så kan du nemlig frit vælge lige den farve du bedst kan lide. Oftest har du valget mellem sort, blå, grøn og rød når du skal vælge din nye stol - så du finder sikkert en der falder i din smag og passer ind til resten af dit gaming setup. Prisen sørger vi for altid er lav, og du finder ikke en gamer stol til børn der koster over 80+kr her på siden. Vi sørger for at du får den bedste stol til prisen - uanset om du køber junior gaming stole eller stole til voksne. 

Sort gamer stol juniorHvorfor skal børn have en mindre gaming stol?

Det kan virke lidt mærkeligt at du skal have fat i en hel bestemt junior gamer stol, for at de mindste også kan være med til at spille på computer, men det giver faktisk ret god mening. Det meste gaming udstyr er universalt, størrelsen på tastatur eller mus ændre sig ikke bare fordi man er yngre eller ældre, det samme gælder naturligvis for den PC eller konsol man spiller på. Størrelsen på gaming udstyret kommer lidt på banen i forhold til headset, for har man et meget lille eller et meget stort hoved kan det nogle gange være svært at få et par høretelefoner som kan tilpasse sig til netop dig. Heldigvis er langt de fleste headsets justerbare, så du kan være ret sikker på at uanset hvilket du vælger, så skal det nok også kunne passe dig.

Gamer stolen skiller sig dog lidt ud fordi den er specielt lavet til at kunne give den bedste støtte mens du spiller. Sidder en lille barneryg op af et ryglæn på en voksen stol, vil de slet ikke kunne gøre brug af alle de mange fede funktioner og ergonomiske fordele som gaming stolen ellers er designet til at kunne levere.

Lændepuden sidder måske helt op til skulderbladene, og nakkepuden vil måske slet ikke blive brugt - derfor er det vigtigt at have en stol der er skaleret ned i størrelsen, så selv de helt små gamere kan sidde god når de spille. Vores junior gamerstol har naturligvis alle de samme gode fordele som en gamerstol til voksne, bare på den mindre skala. Alle vores gamer stol til børn sørger for den bedste komfort. Stolen er ideel til både gaming og skolearbejde, for den fede stol støtter ryggen godt, uanset hvad man foretager sig i den.

Ergonomien i en gamer stol junior er naturligvis det vigtigste - men du får også fede funktioner i børnehøjde. Men en junior gamer stol kan barnet fødder når gulvet, og de får derved en bedre komfort, samt armlæn, ryglæn og alt det andet er tilpasset dem. Det kan ske at et mindre barn ikke har nok vægt til at gøre brug af tilt funktioner på en stor stol, men på en børne gamerstol kan de nemt læne sig tilbage og sidde behageligt. 

Hvornår kan man bruge en voksen stol?

Om dig eller dit barn skal have fat i en voksen stol i stedet kommer udelukkende an på hvor høj du er. Det kan variere meget, men er man lige på vippen mellem de 2 størrelser, vil vi klart anbefale at man vælger en voksenstol. Med en gamerstol til voksne skal du ikke bekymre dig om din stol nu også passer både i højde, men også i ergonomi, og et halvt år. Især drenge vokser utrolig hurtigt, så en større stol er altid bedre end en mindre stol.

Er man dog under 15 år og ikke det højeste barn kan man få utrolig meget ud af en gamerstol til børn. Stolen er jo nemlig lavet så den passer til en mindre barnekrop, og derfor er du også sikker på at der er alt den rette støtte samt at alle funktioner sørger for at barnet sider endnu bedre end hvis de sad i en stor stol. 

Hos os finder du stole til mindre børn, til lidt ældre børn og til voksne. Dvs. at du helt sikkert finder en junior gaming stol i den helt rette størrelse hos os. Vi bestræber os på altid at have et udvalg af mange forskellige designs og farver i hver størrelse, så du frit kan vælge lige den stol du bedst kan lide i din størrelse.

En proffesionel Junior Gaming Stol 

Rød gamer stol til børn

E-sport er, for de ikke så computer-nørdede, en betegnelse der referer til det at spille computerspil konkurrenceplan. Esport bliver kun større og større, og især danmark er rigig godt med inde i gamet, da vi har et af de bedste hold i hele verden. De hedder Astralis og spiller Counter-Strike: Global Offense (CS: Go). Det med at bruge flere timer foran computeren bliver bare mere og mere populært, og gamerne bliver kun yngre og yngre. Engang var det kun en lille del af den danske befolkning der godt kunne få en hel fridag til at gå med computerspil, men nu er det næsten alle unge drenge, og en god del af de unge piger som sidder foran skærmen i lang tid af gangen. 

Når man bruger så meget tid ved sit skrivebord eller Gaming Bord, er det vigtigt at man har en rigtig god stol at sidde i. De fleste kender nok det med at have siddet i for lang tid i en dårlig stol i skolen eller måske på arbejde, og man kan hurtigt få rigtigt ondt i ryggen af det. Spiller man mere fast-paced spil er det heller ikke sikkert at man får tænkt over at man skal op og stå en gang imellem eller husker at rette ryggen op så man ikke sidder helt bøjet ind over tastatur og mus.

Det er fderfor utrolig vigtigt at have en god og behagelig gamerstol. Især en junior gamrstole er vigtig hvis dit barn begynder at spille computer i en tidlig alder. For mange timer foran skærmen uden den rette støtte i ryggen kan nemlig lede til reelle skader og ømhed senere i livet. Vores gaming stole til børn er designet til en lille ryg. Og sørger derfor for at give alt den rette støtte. Læner man sig tilbage i en BK gaming stol til ørn, eller en af vores mange andre populære gamerstole, så vil man opleve at man sidder utroligt behageligt, og de smarte indbyggede puder i stolen vil hjælpe med at aflaste og støtte ryggen lige der hvor der er brug for det.

Gamer drenge & Gamer piger

Nu til dags er det både piger og drenge der spiler på computeren, og så skal der selvfølgelig også være en stol til alle. Som udgangspunkt er en børne gaming stol til piger den same som den til drengene, men det kan jo være at man hellere vil have den i rød eller sort frem for de klassiske gamingstole der oftest fås i grøn eller blå. 

Vi bestræber os på altid at have alle vores gaming stole i et hav af forskellige farver, så du , eller dit barn, frit kan vælge lige den størrelse eller det design de bedste kan lide - samtidig med at den fås i yndlingsfarven. Farven på en gamer stol junior betyder ingenting i forhold til komfort eller pris, men får den lille gamer kan det være utrolig vigtigt at stolen har den helt rette udstråling.

Gaming - Alle kan være med

Det fede ved computerspil er at alle i alle aldre og alle køn kan være med. I starten kan det være lidt svært at aime, eller bevæge sig som man skal, men efter et par timer er det fleste nået til et punkt hvor de sagtens kan få et enkelt kill eller to ind i en match. Gaming kræver som udgangspunkt ikke en masse af dig som spiller, bortset fra at du naturligvis skal have en PC eller en konsol så du kan få spillet nogle spil.

I starten kan du sikkert godt bare nøjes med den gamle mus eller det klassiske tastatur du har, men finder du ud af at gaming er lige noget for dig, så begynder man så småt at skifte det hele ud. De fleste sørger for at få et federe tastatur, en mus der kan noget mere og et headset med bedre lyd, og her er det også vigtigt at du tænker en gaming stol med. 

Du kan nemlig bruge utrolig mange timer foran din monitor eller dit TV mens du spiller, og så skal du altså bare have fat i en ergonomisk stol. Stolen bliver nok ofte overset fordi den på nogle måder ikke er ligeså fed som et gaming keyboard med lys eller et lækkert headset som sidder behageligt på ørene, men stolen er måske faktisk det vigtigste.

En lækkert gaming stol til børn giver ikke kun den rette komfort, det kan faktisk også gøre dig til en endnu bedre spiller! Har du fået ondt i ryggen eller sidder du på en dum måde mens du spiller kan det forringe dine skills i spillet, hvor hvis du har en god junior gamer stol, og sidder ordenligt bliver du ikke forstyrret af småskavanker som ond i ryggen eller ben der sover efter at have siddet stille i lang tid.

Blå gamerstol børnFind alt i gamer udstyr på Evermart.dk

Her på siden ser du udelukkende vores fede gamerstol børn, men vi har også en masse andre billige og lækre gaming ting. Klik blot her for at se hele vores kæmpe udvalg, som strækker sig over 500 produkter til både PC, PlayStation, XBOX, Nintendo Switch og meget mere!

Når du har fundet den stol der passer bedst til dig eller dit barn kan i med fordel også slå jer løs i vores kæmpekatalog af alt det andet en ægte gamer også har brug for. Hos os finder du alt i gaming tilbehør, vi har det hele! Uanset om du leder efter et keyboard, en mus, en musemåtte, et headset, en mus eller måske LED lys til at pryde dit gaming setup, så kan du finde det hos Evermart.dk - vi sågar også gaming briller som skåner dine øjne med det skadende blå lys der kommer fra din skærm!