Fossil Q Venture Gen. 3 / 4

  • Fossil Q Venture Remme

    Fossil Q Venture Remme

  • Fossil Q Venture Panserglas & Skærmbeskyttelse

    Fossil Q Venture Panserglas & Skærmbeskyttelse

  • Fossil Q Venture Gen. 3 / 4 Opbevaring

    Fossil Q Venture Gen. 3 / 4 Opbevaring

hofFossil Q Venture

Venture er Fossil Groups regulære smartwatch-serie, der er udstyret med touchskærm og intelligent smartwatch-teknologi. Fossil Q Venture findes i fire forskellige versioner, der er udvilket over fire generationer. På ydersiden er de to seneste generationer, tredje generation og fjerde Generation, tydeligt forskellige, men også invendigt er der forskel på, hvad Q Venture Gen 3 og Q Venture Gen 4 gemmer på af muligheder. Begge versioner er designet med henblik på at måle og registrere data om din fysiske form og udvikling og samtidig udmærke sig fra andre smartwatches på markedet ved at have stort fokus på det ydre deisgn.

Generation 3

Fossil Q Venture er tredje generation af modellen Q Venture. Uret registrerer og holder styr på dine aktiviteter og fremskridt, så du kan følge din egen fysiologiske udvikling, når du træner. Uret styres af Googles Wear OS-system, der kan samarbejde med både Android og iOS, så du nemt kan parre det med din smartphone og modtage notifikationer om beskeder eller opkald direkte på armen. Tredje generation har en batterilevetid på op til 24 timer ad gangen, så du kan bruge smartwatchet hele dagen og nøjes med at lade det op om nattten. Desuden kan du indstille baggrund og tema på displayet, så det hele passer til det udtryk, du ønsker at uret skal have.

Generation 4

Fossil Q Venture HR blev lanceret i 2019 og bærer tilnavnet HR, fordi det modsat tidligere generationer bruger avanceret teknologi til at måle hjerterytme under forskellige aktiviteter og gemme fremskridt og udviklinger. Med denne generation behøver du hverken mobil eller pung, for uret klarer opgaverne for alle tre. Som noget nyt kan du nemlig betale med dit smartwatch via Google Pay i de fleste butikker. På den måde kan du eksempelvis kombinere løbetur og indkøb uden at tænke over det. Fossil Q Venture HR er også udstyret med GPS, der tracker din rute og giver dig mulighed for at afspille din egen musik imens. Derudover indeholder fjerde generation alle de essentielle funktioner fra tidligere versioner.

De to versioner har dog en del til fælles. De er begge udstyret med Bluetooth- og WiFi-forbindelser, så du kan koble dem på andre enheder i hjemmet. De bruger også samme størrelse rem, hvilket gør det let af skifte fra tredje til fjerde generation uden problemer. Det betyder også, at du ikke behøver holde dig tilbage med at købe nyt tilbehør, selvom du overvejer at investere i den nyeste generation af Q Venture-modellen. I vores sortiment finder du både remme, skærmbeskyttelse og en masse andet tilbehør til dit Fossil Q Venture ur, uanset om du ejer et Gen 3 eller Gen 4 ur!