Fossil Q-Serien

1 til 12 af 55

 pr. side

1 til 12 af 55

 pr. side

fdsFossil Q Smartwatches

Fossil Q-serien produceres af den amerikanske modedesigner Fossil Group, der arbejder tæt sammen med verdenskendte varemærker som Burberry og Skechers. De er også producenten bag de populære Skagen-ure. Fossil Group er netop aktuel med den fjerde generation af smartwatches fra Fossil Q-serien, og denne generation indeholder både regulære smartwatches og hybrid ure. Da den blev lanceret i 2015 var de første modeller Fitbit Flex-lignende aktivitetstrackere uden en egentlig urskive, men siden har modellerne i stigende grad båret præg af Fossil Groups baggrund i modebranchen.

Kompromisløst design

Fjerde generation af Fossil Q-serien er først og fremmest kendetegnet ved det elegante og æstetiske design. Præsentationen er i absolut højsædet hos den amerikanske storproducent, og det er det eksklusive high-end look, der adskiller dem mest fra mange andre smartwatch-giganter. Modsat hos lere af konkurrenterne, udgør Fossil Q urenes enkle og stilrene udseende nemlig ligeså vigtig en del af uret som dens funktioner og teknologi. 

Lad mobil og pung blive hjemme - betal direkte fra Fossil Q!

Selvom designet er vigtigt, er Fossil Q urene helt ligeså avancerede som øvrige smartwatches på markedet - den fjerde generation er udstyret med højteknologiske features som intelligent GPS, musiklagring og meget mere. Fossil Q bruger Google-styresystemet Wear OS, der er kompatibelt med både Android og iOS, så det kan forbindes med smartphones og andre enheder, hvor du kan holde styr på dine fremskridt. Og så kan du desuden betale med Google Pay direkte fra dit smartwatch med alle urene i Fossil Q Fourth Generation, så du slipper for at tage dankortet eller mobilen med på fx løbeture. Fossil Q-serien er desuden vandtæt og egnet til vandaktiviteter som svømning. Du finder et bredt udvalg af tilbehør, remme og skærmbeskyttelse til dit Fossil Q smartwatch i vores katalog.