Fossil Q Hybrid

  • Remme til Fossil Q Hybrid

    Remme til Fossil Q Hybrid

  • Opbevaring til Fossil Q Hybrid

    Opbevaring til Fossil Q Hybrid

1 til 12 af 35

pr. side
Sorter faldende

1 til 12 af 35

pr. side
Sorter faldende

Hybrid Fossil Q Hybrid

Fossil Q Hybrid er Fossil Groups serie af hybrid-smartwatches, der kombinerer et armbåndsurs smukke og tidløse design med et sportsurs essentielle funktioner. Serien indeholder flere forskellige modeller til både kvinder og mænd, og findes i et væld af materialer, farver og kombinationsmuligheder. De er designet til at samarbejde med både Android og iOS-systemer, så du kan parre dit Fossil Q Hybrid med langt de fleste smartphones, tablets og andre elektroniske devices.

Back to basic

Mens smartwatchproducenterne forsøger at udkonkurrere hinanden på avanceret, innovativ og intelligent teknologi, er Fossil Group med Q Hybrid-serien gået i den helt modsatte retning. Seriens ure er udstyret med helt basale aktivitetstracking features som skridttæller, kalorietæller og søvnovervågning, der også er de allermest anvendte funktioner.

Q Hybrid smartwatches har også en batterilevetid på helt op til seks måneder. Desuden er de udstyret med en ligeledes basal - men utrolig praktisk - funktionsknap, der får din mobil til at ringe højt, hvis du ikke kan finde den. Du kan også modtage notifikationer på uret, hvis nogen ringer eller sender dig en besked; faktisk kan du indstille viserne på uret til at pege i bestemt retning alt efter hvem der ringer, så du ved, om du bør svare med det samme eller kan vente til senere med at ringe tilbage.

Det hele sker uden at gå på kompromis med det traditionelle armbåndur. Fossil Q Hybrid er til dig, der foretrækker et klassisk look og samtidig ønsker at holde styr på dine hverdagsaktiviteter. Har du investeret i et Fossil Q Hybrid, eller overvejer du at gøre det, finder du en hel række af remme og tilbehør til dit nye ur i vores katalog.