Foto og Video Lys

SpeedlightFlash & Lys til alle kameraer

En ekstern blitz er et af de mest udbytterige stykker kameraudstyr, du kan investere i. Med en flash får du fuld kontrol over lyset, selvom den naturlige belysning er svag og dårlig, og derfor er den et must på ethvert fotoeventyr der foregår udenfor et fotostudie. En ekstern flash kan også være nødvendig i et fotostudie når du skal fotografere aktive objekter, der er i bevægelse eller flytter sig. En stationær flash på stativ er besværlig at flytte efter objektet, hvis det konstant bevæger sig, og derfor kan det ofte bedre betale sig at benytte sig af en god blitz direkte på kameraet. 

Skal du fotografere i naturen eller i mørke, dårlligt belyste omgivelser, kan en god blitz kompensere for alt det lys, der ikke naturligt er til stede, og du kan således skyde flotte billeder både om aftenen og vinteren uden besvær. Men det er ikke bare i svag belysning, en flash er vigtig. Også midt på en sommerdag, hvor solen står højt på himlen kan en blitz reducere overeksponering og sikre, at motivet på dit billede får den helt rette mængde lys og klare detajler. 

En flash er nærmest uundværlig for dig, der går op i at tage billeder, uanset om du gør det professionelt eller som hobby. Slå dig løs i vores katalog af eksterne flashes og lys og find lige præcis den blitz, du har brug for til dit kamera!