Filter til Zaco Robotstøvsuger

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Bredt Sortiment af Billige Filtre til alle Zaco Robotstøvsugere

Filtret i din robotstøvsuger skal skiftes lige så ofte som en manuel støvsuger. Alt efter hvor meget din robotstøvsuger kører, skal du altså skifte filtret mellem hver tredje og sjette måned. Dette kan du nemt selv gøre, og vi har gjort det nemt for dig ved at samle alle filtre til alle Zaco-robotstøvsugere i kataloget ovenfor.

Skift dit filter og lad robotstøvsugeren klare resten

Hvis ikke du husker at få skiftet filtret, så bliver du nødt til selv at svinge den manuelle støvsuger, for så vil din robotstøvsuger ikke fungere særligt godt. Du kan derimod sætte din støvsugning på autopilot med din Zaco robotstøvsuger, hvis du husker at skifte filtret regelmæssigt. Det anbefales, at du skifter filtret mindst én gang hvert halve år, hvis du vil være på den sikre side. Du kan med fordel rengøre filtret på månedsbasis, men dette erstatter ikke en udskiftning.

HEPA-filtret opfanger alt

Alle vores filtre er de såkaldte HEPA-filtre, som opfanger selv de mindste luftpartikler og derfor er særdeles skånsomme overfor både allergikere og astmatikere. HEPA står for High Efficiency Particulate Air, og det er en industristandard, som udelukkende bruges til at klassificere de bedste filtre på markedet. Faktisk efterlader et HEPA-filter maksimalt 50 partikler pr. liter luft, mens et EPA-filter efterlader maksimalt 15.000 partikler pr. liter luft. Det er altså tydeligt, at du får det bedste filter, når du går efter et HEPA-filter.

I ethvert hjem er der en masse ting, som afgiver en hel del støv, herunder møbler, tøj, gardiner, tæpper, bøger osv. Derudover slæber vi mennesker altid støv med indenfor, når vi kommer udefra og går ind i boligen. Alle disse ting afgiver små støvpartikler og pollenpartikler, som vitterligt er bittesmå - mellem 5/1000 og 25/1000 millimeter. Allergifremkaldende partikler på denne størrelse sætter enormt store krav til din støvsuger, hvis du eller én i din familie er ramt af høfeber, støvallergi eller astma, men faktisk kan disse mikroskopiske partikler også give hoste og tør hals til sunde og raske personer.

Her på Evermart.dk forhandler vi udelukkende de bedste HEPA-filtre, som kun efterlader maksimalt 50 partikler pr. liter luft. Dette er enormt lidt, og hvis du husker at udskifte dit HEPA-filter med jævne mellemrum, så er du sikret en rigtig høj luftkvalitet i dit hjem.

Vi har også Børster til Zaco Robotstøvsugere.

Stort udvalg af billige Zaco HEPA-filtre på Evermart.dk

Det har aldrig været hurtigere eller nemmere selv at udskifte filtret i din robotstøvsuger. Vi har et stort udvalg af gode og billige HEPA-filtre til din Zaco-robotstøvsuger - og vi tilbyder både fri fragt og dag-til-dag-levering, så du kan bestille i dag og slippe for at støvsuge manuelt allerede i morgen