Filter til iLife Robotstøvsuger

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Billige Filtre i Høj Kvalitet til alle iLife Robotstøvsugere

Enhver støvsuger indsamler i sin levetid enorme mængder af snavs og nullermænd - og det samme gør sig selvfølgelig gældende for din iLife-robotstøvsuger, hvorfor det anbefales, at du udskifter støvsugerens filter mindst én gang pr. halvår. Er du sløset med vedligeholdelsen af din robotstøvsuger, så vil det tydeligt kunne ses på rengøringskvaliteten - og faktisk tager det dig kun få minutter selv at udskifte filtret, så der er ingen undskyldning for ikke at få det gjort.

Skift filtret og slip for manuel ekstra-støvsugning

Hvis filtret i din iLife-robotstøvsuger er tilstoppet med snavs og skidt, så nedsættes robottens rengøringsevne gevaldigt. Det betyder altså, at selvom du har anskaffet dig en super smart robotstøvsuger, som har sat din rengøring på autopilot, så nytter det ikke noget, hvis ikke du husker at få skiftet filtret. I så fald kan du være nødsaget til at finde den manuelle støvsuger frem og støvsugere efter. Det anbefales derfor, at der maks går 6 måneder imellem filterskift, og du kan med fordel rengøre støvsugerens filter på månedsbasis.

HEPA-filtret opfanger 99.9% af partiklerne

Når du skal købe filtre til din støvsuger, så bør du gå efter et HEPA-filter. HEPA står for High Efficiency Particulate Air, og helt kort fortalt er HEPA en industristandard for støvsugere, som opfanger stort set alle partikler i dit hjem. Bøvler du - eller nogen du kender - med allergi, så er et HEPA-filter helt sikkert det rette valg for dig!

Du kan både finde HEPA-filtre og EPA-filtre, og forskellen er, at HEPA-filtre er bedre end EPA-filtre. HEPA-filtre efterlader maksimalt 50 partikler pr. liter luft, mens EPA-filtre efterlader maksimalt 15.000 partikler pr. liter luft. Dét er en forskel, der er til at tage og føle på, og derfor forhandler vi kun HEPA-filtre her på Evermart.dk.

I vores hjem er der masser af støvafgivende ting såsom møbler, tæpper, tøj, apparater, bøger osv. Vi tager også en masse støv med indenfor, hver gang vi går ind i boligen, og alle disse ting kan være en udfordring for dig og din familie, hvis I er ramt af støvallergi, høfeber eller astma. Faktisk kan det også give hoste og tør hals, selvom I alle sammen er sunde og raske.

De allergifremkaldende partikler som eksempelvis støv og pollen er kun mellem 5/1000 og 25/1000 af en millimeter, og det sætter enormt høje krav til filtret på din støvsuger, som af mange gode grunde bør være et HEPA-filter.

Vi har også Børster til iLife Robotstøvsugere.

Stort udvalg af billige iLife HEPA-filtre på Evermart.dk

I kataloget ovenfor finder du et stort udvalg af billige HEPA-kvalitetsfiltre til din iLife-robotstøvsuger. Vi tilbyder gratis fragt samt dag-til-dag-levering, så du kan bestille i dag og modtage allerede i morgen.