Diesel Full Guard 2.5

  • Diesel Full Guard 2.5 Remme

    Diesel Full Guard 2.5 Remme

  • Diesel Full Guard 2.5 Opbevaring

    Diesel Full Guard 2.5 Opbevaring

grefwDiesel On Full Guard 2.5

Diesels nyeste smartwatch hedder On Full Guard og blev lanceret sidst i 2018. Uret er en efterfølger til Diesel On Full Guard, der i 2017 bragte Diesel ind på det globale smartwath-marked. Det havde været nærliggende at navngive uret On Full Guard 2.0, men hos Diesel har man en helt særlig grund til, at valget endte på 2.5. Diesel har nemlig arbejdet på at opgradere samtlige urets features til et niveau, der er mere end bare en sædvanlig opgradering.

On Full Guard 2.5 er designet til den loyale kundebase, der i forvejen er vilde med Diesels store og rå analoge ure og hybridure - man er nemlig ikke gået på kompromis med det kendetegnende design for at få flere kunder i butikken, tværtimod.

Et af de helt centrale punkter, hvor Diesel On Full Guard 2.5 udmærker sig fra øvrige smartwatches på markedet, er det innovative neon-display, der giver uret en unik Vegas-vibe, og displayet skifter farver i løbet af dagen. Diesel-brandet er en del af koncernen Fossil Group, der anvender Googles Wear OS system som operator, og derfor er Diesel On Full Guard 2.5 fuldt ud kompatibel med både Android og iOS-devices. Aktivitetsuret kommer med et 1,39" touch-display og er samtidig udstyret med GPS og NFC-betalingsteknologi. Diesel On Full Guard 2.5 er desuden vandafvisende og klarer uden problemer en svømmetur eller et brusebad.

Selvom Diesel er kendt for sin uafvigende rå og chunky stil, kan uret sagtens parres med anderledes og mildere tilbehør som eksempelvis en siliconerem - det er nemlig fuldstændig op til ejeren! I vores katalog finder du et kæmpe sortiment af udstyr til Diesel Full Guard 2.5, der enten understøtter det eksisterende design eller lader dig tage urets udtryk i en helt anden retning.