DAB Radio

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Bredt Udvalg af Billige DAB+ Radioer på Evermart.dk

Hvis du er ude efter en god og billig DAB-radio til køkkenet, stuen eller badeværelset, så er du kommet til det helt rette sted, for her på Evermart.dk har vi et godt udvalg af billige DAB-radioer med masser af forskellige features. Vi har for eksempel DAB+ radioer med bluetooth, så du kan afspille musik, podcasts og lydbøger fra din telefon, og så har vi også DAB-radioer med batteri, så du kan tage radioen med på farten eller med en tur på stranden.

Hvad er “DAB”?

“DAB” står for “Digital Audio Broadcasting”, og det er altså en digital signaltype, som giver dig den klareste og mest støjfri radiooplevelse. Når du lytter til DAB, så skal du ikke søge efter kanaler på radiofrekvens, men derimod navn. Dette gør det meget nemmere at finde den helt rette kanal - og der findes jo et hav af spændende kanaler på DAB-båndet. Udvalget og lydkvaliteten er altså langt bedre på DAB-radioer end de traditionelle FM-radioer.

Med DAB+ er du fremtidssikret

Der har i lang tid været tale om fra regeringens side simpelthen at udfase det traditionelle FM-radiosignal, når digitalradioerne bliver brugt af mindst 50% af befolkningen. Dette punkt er vi ikke nået til endnu, men der er en klar tendens, som viser, at der hvert år er en endnu større procentdel af radiolyttere, der skifter til DAB-radio. Med andre ord kan du altså stadig høre radio på en FM-radio, men på et tidspunkt vil signalet blive slukket, fordi vi overgår til DAB-radio, som er den nye industristandard. Denne omlægning af radiosignalet fra FM til DAB er en af Danmarks vigtigste tiltag i planen om at modernisere den danske digital-infrastruktur.

Hvis du vil være sikker på at kunne høre radio i fremtiden, så skal du altså vælge en DAB-radio. Du kan bare scrolle op herfra og finde alle vores gode og billige DAB+-radioer. De er designet til at passe ind i et moderne hjem, og lyden er så god, at det er svært ikke at synge med!

Tilslut mobilen med Bluetooth eller AUX-indgang

Du køber selvfølgelig ikke en DAB-radio for udelukkende at streame lyd fra din mobil, men det kan nu alligevel være rart at have muligheden for at tilslutte din smartphone til din radio, så du kan sætte din yndlingspodcast eller -lydbog på radioen, mens du laver mad eller tager et brusebad. Lige meget hvad dit behov er, så finder du en lille radio her på siden, som passer perfekt til dig. Vi har både DAB-radioer med bluetooth og AUX-indgang, så du altid kan tilslutte din mobil til din bordradio og tage styringen over musikken.

Små radioer med stor lyd

Alle vores radioer kommer fra anerkendte og nøje udvalgte leverandører, så du kan være helt sikker på, at de spiller super godt. De er designet til at stå på hylder og borde i køkkener, stuer og badeværelser, så de er selvfølgelig små. Dette skal du dog ikke kimse af, for lydkvaliteten er rigtig god i alle vores DAB-radioer. DAB-signalet er støj- og interferensfrit, og med de gode indbyggede højttalere får du altså en fantastisk lydoplevelse med vores DAB-radioer med god lyd.

Billige DAB+ Radioer med batteri

Hvis du vil have din DAB+-radio med på farten, så skal du helt sikkert have fat i en af vores radioer med batteri. Vi har både små radioer med indbygget batteri, og så har vi også radioer med AAA-batterier. Begge dele kan du bruge til at tage din DAB-radio ud af strømforsyningen og tage den med på stranden eller ud på terrassen. Vores DAB-radioer med batteri er så små, at de er super nemme at have med i tasken!

Billige DAB+ Radioer med internet

Hvis du vil have mulighed for at modtage over 20.000 forskellige radiokanaler fra hele verden, så skal du have fat i en af vores billige internetradioer. Med en internetradio kan du finde radioprogrammer om vitterligt alt, og du får altså den helt ultimative radiooplevelse. Du kan styre din internetradio direkte fra din smartphone. Vores internetradioer har ligeledes et flot farvedisplay, som viser dig oplysninger om radiostation og sang, og så kan du nemt styre og navigere din radio med den medfølgende fjernbetjening. Du kan også tjekke vejrudsigten direkte på radioen.

Billig DAB+ Radio med fjernbetjening

Hvis du vælger en DAB-radio med fjernbetjening, så slipper du for at skulle gå helt over til din radio for at skifte kanal. Det kan for eksempel være, at du sidder i sofaen, men da det bliver “Sara & Monopolet”-tid, så finder du ud af, at du er på P3 og ikke P4. Hvis du har en fjernbetjening, så behøver du ikke engang rejse dig fra sofaen for at skifte kanal; du zapper bare over på P4 med fjernbetjeningen - og så kan du lytte til dit favoritprogram uden overhovedet at rejse dig fra sofaen.

Sådan vælger du den rigtige radio

Der findes enormt mange forskellige radioer, og de kan alle sammen forskellige ting. Derfor er det vigtigt, at du er klar over dine behov, inden du trykker køb.

Først og fremmest skal du overveje radioens placering. Skal den for eksempel stå på køkkenhylden, kommoden, badeværelset eller ude på terrassen? Det er ikke helt underordnet, hvor din radio skal stå, for hvis rummet er stort, så skal din radio kunne spille højt, og hvis den skal stå tæt på bruseren, så skal den også gerne være en smule vandafvisende. Derudover er en radio jo også et slags møbel, og derfor er det selvfølgelig også værd at overveje, hvordan designet passer ind i resten af dit hjem. Alle vores DAB-radioer er heldigvis relativt neutrale, og de passer derfor perfekt ind i 99% af alle nordiske hjem.

Hvis du vil bruge din radio som et slags vækkeur i soveværelset, så er det vigtigt, at du vælger en radio med alarm-funktion. Derudover kan det også være rart, hvis din soveværelsesradio har et oplyst display, så du kan se, hvad klokken er, hvis du vågner om natten. Dette er selvfølgelig industristandard, men der findes også transistorradioer, som ikke har et oplyst display, og som derfor ikke egner sig som vækkeur.

Der er altså flere forskellige ting at tage stilling til, når du køber din nye DAB-radio. Her på denne side finder du hele vores udvalg af DAB-radioer, og der er helt sikkert en radio med de rette features og det rette look, der passer perfekt ind i dit hjem. Du skal bare scrolle op herfra og gå på udkig i produktkataloget, som indeholder masser af gode tilbud på billige bord-radioer.

Alle slags højttalere på Evermart.dk

Udover DAB+-radioer har vi også en masse andr højttalere til hjemmet, strandturen eller terrassen. Vi har højttalere og tilbehør i alle størrelser og prisklasser, så hvis du er på udkig efter god lyd til billige penge, så finder du det lige her: Billige Højttalere.

Vi har både Højttalere til Badeværelset, Højttalere til Båden, Udendørs Højttalere, Køkkenhøjttalere og Bluetooth Højttalere.

Bestil i dag - modtag i morgen 

Vi har Danmarks hurtigste leveringsservice, så hvis du bestiller din nye DAB-bordradio i dag, så pakker og sender vi med det samme, så din radio allerede er fremme hos dig i morgen. Det eneste du skal gøre er blot at vælge vores lynhurtige dag-til-dag-levering. Denne leveringsform kan du vælge hver dag året rundt, fordi vores gode medarbejdere pakker og sender dine ordrer 365 dage om året. Dette er en service, vi yder til dig, fordi vi mener, at du fortjener en lynhurtig ekspedition, når du handler på internettet. Her på Evermart.dk får du Danmarks allerbedste service, og vi håber selvfølgelig, at du vil benytte dig af den.

Du kan også altid vælge gratis fragt, hvis du kan vente en smule længere på at få leveret din ordre. Der er ingen nedre grænse for, hvor meget du skal købe, før du kan få gratis fragt, når du handler her hos os.