MacBook Pro Covers

 • Macbook Pro Ultimo 2016-2019 Cover

  Macbook Pro Ultimo 2016-2019 Cover

 • Macbook Pro Retina Cover

  Macbook Pro Retina Cover

 • Macbook Pro M1 2020 (A2338) Covers

  Macbook Pro M1 2020 (A2338) Covers

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Macbook Pro 13" Ultimo 2016/2017 med Touchbar (2)
 2. checkmark
  Macbook Pro 13" Ultimo 2016/2017 uden Touchbar (2)
 3. checkmark
  Macbook Pro 13" M1 2020 (A2338)  (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

MacProFede & Funktionelle Covers til MacBook Pro 

Et MacBook Pro cover har næsten samme funktion som et smartphone cover. Et cover er der først og fremmest for at passe godt på din enhed, derudover kan et cover til MacBook Pro også give din laptop et personligt præg. Et MacBook Pro cover skal blot klikkes på din computer og så virker det med det samme. Et Mac Pro cover dækker både over- og undersiden af din MacBook og sørger derfor for at din computer ikke bliver ridset eller får grimme skrammer.

Der er kun fordele når det kommer til covers til Mac Pro. Din computer bliver utrolig godt beskyttet, får et unikt og personligt look og så har vi selvfølgelig sørget for at din bærbar stadig kan ventilere ordentligt, også selvom en har cover på. Hvis du vælger et lækkert cover med et marmor mønster eller i en flot farve så er du sikker på at din MacBook Pro skiller sig ud fra mængden og at du altid ved hvilken computer der er din. Ønsker du blot beskyttelse af MacBook Pro kan du altid vælge et lækkert gennemsigtigt cover så man stadig kan se det flotte og klassiske Apple design som din MacBook Pro har. Tag et kig her på siden og find lige det cover du mangler til din MacBook Pro!

For at se covers der passer udelukkende til din MacBook pro skal du blot klikke dig videre ind på ikonerne øverst på siden. Det er utrolig vigtigt at du finder et cover der passer til lige netop din MacBook Pro da alle computer har lidt forskellige dimensioner og du skal selvfølgelig ikke stå med et cover som ikke passer til din computer. Har du en MacBook Pro 13” med touchbar fra 2018 kan du derfor ikke bare vælge et cover til MacBook Pro 13”. Hvis du er det mindste i tvivl om hvilken MacBook Pro du har vil vi altid anbefaler at du finder frem til lige netop den model du har, eller skriver os en mail - så kan vi hjælpe dig i den rigtige retning.