Huawei P Smart (2019) Covers

HuaweiPSmart2019Covers til Huawei P Smart (2019)

Huawei P Smart (2019)'s for- og bagside er begge lavet af glas, og glas har, som alle ved, det med at gå i stykker. Derfor vil ét enkelt tab af din Huawei P Smart (2019) højst sandsynligt resultere i, at enten for- eller bagsiden går i stykker. Men dét kan du sikre dig mod med et cover. Et cover er - som navnet antyder - et "dække", altså et dække af enten bagsiden eller hele din Huawei P Smart (2019).

Vil du gerne beskytte alle sider og kanter af din telefon skal du have fat i et flipcover til Huawei P Smart 2019. et P Smart 2019 flip cover dækker også selve skærmen på din mobil så din smartphone er bedst muligt beskyttet i tilfælde at tab.

Et Flipcover sørger også for at selve displayet ikke får ridser eller skrammer når din telefon ligger i en lomme eller en taske med skarpe genstande som nøgler eller lignende. Derudover har de fleste af vores flipsovers og indbygget kortfolder samt mulighed for at sætte din telefon i landskabstilstand.

Et klassisk bagsidecover til Huawei P Smart 2019 dækker naturligvis kun bagside samt kanter. Det betyder ikke at din telefon ikke er godt passet på, men skærmen er dog mere udsat. Vælger du et klassisk cover til Huawei P Smart 2019 vil vi altid anbefale at du også montere et panserglas eller en anden form for skærmbeskyttelse.

Uanset hvilket Huawei P Smart 2019 cover du vælger her fra siden, er du sikret et case lavet af materialer i topkvalitet. Har du ikke lyst til at gemme din flotte mobil væk, kan du også vælge et gennemsigtigt TPU cover til Huawei P Smart 2019 - så skal du hverken gå på kompromis med designe eller beskyttelse.

I kataloget finder du både almindelige TPU Covers, men også Flip Covers og Hard Case Covers. Alle covers har hver deres fordele, men én ting de har tilfælles er, at de nok skal holde din Huawei P Smart (2019) beskyttet. Så tag et kig i kataloget og find det cover, der passer til netop dig og din Huawei P Smart (2019)!