Huawei Mate 30 Pro Covers

Covers til Huawei Mate 30 Pro

Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige covers til Huawei Mate 30 Pro. Når du skal vælge det helt rigtige cover, kan der være mange ting at tage stilling til, så derfor kan du her læse om forskellene og lighederne på de forskellige typer covers fra vores sortiment.

TPU Covers er bløde plastcovers, der beskytter telefonens bagside. TPU covers vandafvisende og vil ofte have en skridsikker overflade, der modvirker, at telefonen glider ud af hånden eller ned af bordet. Desuden giver den bløde plast en stødabsorberende egenskab. TPU covers findes i mange farver, tykkelser og designs, og hos os finder du alt lige fra et gennemsigtigt TPU cover til Huawei Mate 30 Pro til de mere spraglede og farverige.

Flipcovers er ofte alt-i-et covers. Det skyldes, at de både beskytter bagsiden og skærmen på én gang. Mange flip covers har desuden flere lommer til kreditkort, så det bliver muligt at kombinere mobil og pung - i en mobilpung! Det er en praktisk løsning, som rigtig mange smartphone-ejere bruger og holder af. Desuden kommer mange flip covers til Huawei Mate 30 Pro med landskabsfunktion, hvilket betyder, at de kan stilles oprejst i vandret position, så du kan nye film og serier direkte fra telefonen uden at skulle holde den.

Hard Case Covers minder meget om TPU covers, men det er lavet i hård plast, hvor TPU covers består af blød plast. Den hårde plast betyder, at din telefon er beskyttet af modstandsdygtigt materiale. Modsat TPU coveret, er der ikke meget stødabsorbering i et hard case cover, men det sidder til gengæld ofte bedre fast på telefonen og har tit sværere ved at gå i stykker. Også i denne kategori finder du en lang række forskellige bud på dit nye yndlingscover. 

Slå dig løs og find dit nye cover til Huawei Mate 30 Pro med det samme!