Huawei Honor 9 Covers

Cover til Huawei Honor 9

huaweihonor9

Huawei Honor 9 er en flot, stor smartphone - og også dyr. Derfor ville det være en skam, hvis du taber den, men hvis du har et cover på, kan du være 99% sikker på, at der ikke sker den noget. Huawei Honor 9 har desuden glas på både for- og bagside, så selvom du har panserglas på forsiden af din Huawei Honor 9, vil glasset på bagsiden stadig kunne knuse. Her på evermart.dk har vi et stort udvalg af forskellige slags covers til din Huawei Honor 9, så ligegyldigt om du er til flipcovers, TPU covers eller andet, så kan du være sikker på at finde et cover, der passer til netop dig og din Huawei Honor 9.

Med et flipcover kan du være sikker på, at alle sider af din Huawei Honor 9 er beskyttet. Alle vores flipcovers er lavet af PU læder og på indersiden er der lommer med plads til kreditkort eller lignende. Eftersom flipcoveret dækker hele din Huawei Honor 9, giver det den også et helt nyt udseende.

Hvis du ikke har lyst til et flipcover, som dækker hele skærmen på din Huawei Honor 9, så kan du vælge et TPU cover. Et TPU cover dækker kun bagsiden og siderne af din Huawei Honor 9, men hvis du har panserglas på, så kan du snildt bruge et TPU cover på din Huawei Honor 9.

Vi anbefaler kraftigt, at du bruger et cover på din Huawei Honor 9. Det er en dyr smartphone og derfor også dyr at reparere. Men problemet er også, at der ikke er mange steder i Danmark, hvor den kan blive repareret. Udover et cover anbefaler vi også, at du tilføjer et panserglas til din Huawei Honor 9.