Huawei P8 Lite Covers

Find det perfekte cover til din Huawei P8 Lite!

Vi kan garantere dig, at du er kommet det rette sted, hvis du er på udkig efter et cover til din Huawei P8 Lite. Vores udvalg er stort - der er covers i alle regnbuens farver og mange forskellige materialer. Der er alt fra covers, der bare er covers, til covers med kortholder, foldefunktion, viewflip og så videre og så videre...

Én af de smarte funktioner ved Huawei P8 Lite er viewflip-funktionen, der aktiveres vha. et viewflipcover. Når du lukker frontflippen omkring coveret, er der i frontsiden udskæret en lille firkant ind til mobilens skærm, der gør det muligt at bruge genveje på mobilen uden at låse den op eller åbne for coveret. For eksempel hvis man modtog et opkald, så ville det ikke være nødvendigt at fjerne frontflippen, da man blot vha. af den lille udskæring ville være i stand til at svare på opkaldet. 

I mange af vores flipcovers er der også tilføjet en lille lomme, hvor man kan have sit kreditkort i. Det gør, at man slipper for at skulle tage pungen med, og derfor blot kan nøjes med mobilen - så er der heller ikke nær så mange ting at holde styr på.

Alle vores covers er lavet til at beskytte din mobil, og ikke blot for udseendet (det medfølger naturligvis også), så vær ikke bange for, at vores covers bare går i stykker.