Cover til Huawei P10

8 vare(r)

 pr. side

8 vare(r)

 pr. side

Covers til Huawei P10

Huawei P10 coverDet ville være noget af en skam, hvis din spritnye Huawei P10 røg på jorden, og slet ikke lignede sig selv, når du tog den op igen. Det er der selvfølgelig en måde til at forebygge. Vi har mange forskellige slags covers til Huawei P10, og hvis du mener, at et Huawei P10 cover vil skjule din smartphones flotte design, så frygt ej. Vi har både transparente covers, der altså sørger for, at man stadig kan se det flotte design på Huawei P10, men også covers, der ændrer designet markant, og derved giver din Huawei P10 et unikt udseende.

Flipcovers til Huawei P10 er en sikker vinder, når det gælder beskyttelse. Dette cover til Huawei P10 dækker alle sider af din mobil, og den vil altid være sikret mod slag. Mange af vores Huawei P10 flipcovers har også lommer på indersiden, hvori du nemt kan opbevare dine kreditkort eller sedler - derved kan du kombinere mobil og pung, og slippe for at have din pung med overalt. Endnu en feature mange af vores flipcovers har er, at de kan stilles i landskabsposition - altså på siden. Det er perfekt, hvis du nyder at se film på din Huawei P10's store og flotte skærm. Flipcoverene fås i mange forskellige slags og materialer såsom læder og TPU plast.

Mange af vores Huawei P10 bagsidecovers er TPU covers, det vil sige, at de er lavet af TPU plast. TPU kan både fås i blød og hård form, og vi sælger begge dele. De fleste af vores Huawei P10 covers går op over skærmen, hvilket dermed også beskytter skærmen, hvis du uheldigvis taber din mobil med skærmen først. Vi har mange forskellige TPU covers til Huawei P10, nogle med billeder eller mønstre og også transparente covers.

Silicone er det perfekte materiale i forhold til beskyttelse. Hvis du tilføjer et silicone cover til Huawei P10, vil du være sikker på, at den aldrig nogensinde vil modtage hårde stød, der er fatale for den. Et alt for hårdt stød kan ofte resultere i, at de indre komponenter i mobiler går i stykker, men med et Huawei P10 silicone cover, sikrer du dig, at ingenting går i stykker indeni (eller udenpå. Siliconen tager nemlig stødet, og er derfor en nem og billig måde at beskytte din Huawei P10, hvis du er en, der ofte taber din mobil.

Uanset hvilket cover til P10 du vælger her fra siden er du sikret et cover i topkvalitet der sørger for at din telefon er godt beskyttet. Slå dig løs her på siden og find dit nye Huawei P10 cover så din telefon er godt beskyttet og ser godt ud på samme tid!