Concorde gaming sæt

Passer til: Alle Computere m. USB port, Alle Computere med 3.5 mm. jack

Pakkerabat

spar 17%

Pris: 149,00 DKK

Special Price 89,00 DKK

348 DKK

288 DKK Gratis Fragt
Med gratis levering
100+ På lager  — Bestil nu & vi sender i dag
Passer til: Alle Computere m. USB port, Alle Computere med 3.5 mm. jack

Concorde gamingsættet er det oplagte valg som et begyndersæt. I sættet får du en gamer mus og et gaming headset, som er to essentielle dele når det kommer til gaming. I både mus og headset er der LED lys, som passer ind i ethvert gamer setup og vil kun gøre gaming oplevelsen sjovere og federe. Musen har 6 knapper og justerbar DPI (maks DPI 3200). Du kan læse mere om hver enkel del i sætte herunder.  

Gamer mus med Lys
Gamer mus i futuristisk og lækkert design med indbygget LED-lys der oplyser musens mønster i en lang række af farver. Denne mus er til den stilbevidste gamer der godt kan lide et blæret lysshow på sit skrivebord. Musen har 6 knapper til at optimere gaming oplevelsen og samtidig kan man justere musens DPI ovenfor scroll-hjulet. Maks DPI 3200. Musens ledning er udført i stof.

Hydra G971 Gaming Headset
Med dette fede Hydra G971 Gaming Headset til PC, PS4 & Xbox får du et utroligt lækkert headset til gaming med en ordentlig mikrofon og fedt LED Lys. Headsettet har et USB stik samt et AUX stik. USB stikket er udelukkende til LED Lyset og du kan derfor godt undlade at sætte dette i en USB indgang. For at spille på consol skal AUX stikket blot i din controller eller direkte i enheden. Har din Computer ikke et multijack med istedet to AUX indgange til mikrofon og lyd så medfølger der også en splitter til dette i pakken. Sæt AUX skittet i splitteren og du kan nu sætte dit fede Hydra G971 Gaming Headset i computreren, 

Specifikationer:
Impedans: 32Ω
Højtalerstørrelse: 40mm
Følsomhed: 118dB
Frekvens: 20Hz-20KHz
Mic Dimensioner: 6.0 x 5.0mm
Mic Følsomhed: -52dB
Mic Frekvens: 50Hz-15KHz
Kabel: 1.2 Meter USB & Multi Jack (Splitter medfølger) 
Plug & Play: Dette headset kræver ingen opsætning, sæt blot headsettet i din enhed og nyd lyden med det samme.

Pakken indeholder:

1x Oberon Gaming mus
1x Hydra Gaming headset

Har du et spørgsmål til produktet?

Kan jeg være sikker på at den vil passe min gammel bærebar?
-1
Kan jeg være sikker på at modtage senest lørdag?
2